aktivnosti, radionice i iznenađenje

IKEA festival donosi obilje razbibrige za najmlađe

05.04.2019 u 08:43

Bionic
Reading

Klaun Balonko, osnove žongliranja i čarobnjaštva na prvom IKEA festivalu

Od 2. do 14. travnja robna kuća IKEA Zagreb postat će poprište brojnih zanimljivih događanja za sve ljubitelje uređenja doma, ali i mode, a ni za one najmlađe neće nedostajati uzbuđenja i zabave. Riječ je o prvom IKEA festivalu s mnogo aktivnosti, radionica i iznenađenja na kojima će gosti moći uživati, zabaviti se te naučiti ponešto o uređenju i organizaciji doma.

Mnoge aktivnosti namijenjene su najmlađim sugrađanima, koji se tijekom trajanja festivala, utorkom i srijedom od 17-18 sati mogu razveseliti uz neku od video-igara, a četvrtkom i petkom u istom vremenu nasmijati uz klauna Balonka. Tijekom vikenda, u jutarnjim satima, za mališane su osmišljene posebne radionice na kojima mogu savladati osnove žongliranja i čarobnjaštva.

Uz ove aktivnosti, robna kuća IKEA će po prvi puta ugostiti i modnu reviju kolekcije koja sadrži 20 modela izrađenih od IKEA tekstila. Modele je osmislio i realizirao poznati hrvatski modni dizajner Zoran Aragović. Prva modna revija je na rasporedu u petak, 5. travnja, u 19 sati i namijenjena je članovima IKEA FAMILY programa, dok je samo sat kasnije repriza revije i otvorena je za sve posjetitelje. Revija se može ponovo pogledati u subotu, a bit će prikazana i u subotu i nedjelju, 13. i 14. travnja, u istim terminima.

Posjetitelji robne kuće IKEA mogu se pridružiti i kuhanju sa Sanjom Doležal, zaviriti u sobe iznenađenja, a na radionicama za ljepši dom naučiti više o tome kako osvježiti svoj dom uz pomoć tekstila i riješiti probleme s odlaganjem stvari.

Više o festivalu i rasporedu aktivnosti provjeri na IKEA webu.