Prije dvadesetak godina

Idu Prester svi znaju kao plavušu, a nekad je bila tamnokosa: 'Izdržala sam 5 dana'

09.04.2023 u 09:01

Bionic
Reading

Pjevačica i voditeljica već je godinama prepoznatljiva po svojoj frizuri. Svi se slažu kako joj platinasta boja odlično pristaje, no imala je i kratki eksperiment s bojom

Nekonvencionalnog, zabavnog stila i karaktera Ida Prester je dva desetljeća sveprisutna i omiljena na regionalnoj sceni. Privlači pozornost svojom glazbom, pozitivnom energijom i zaraznim šarmom. Osebujna i svestrana umjetnica oduvijek njeguje poseban modni stil koji posve odgovara njezinoj vedroj osobnosti, ali boju kose je tijekom godina rijetko mijenjala.

'Ahhaha sad našla. Moja jedina fotka s tamnom kosom u životu, prije dvadesetak godina. Izdržala sam 5 dana i onda molila svoju frizerku da me vrati u svijetlo kako god zna. Breakfast with Drakula', opisala je fotografiju je neprepoznatljiva. Inače, kosu boji više od 20 godina, a toliko koristi i isti 'silver šampon'.

Ida mnoge oduševljava svojim stavom o starenju, posebice zato što je njezina filozofija - samo opušteno i autentično. Više puta je isticala da bore daju 'čar i autentičnost', kako su danas društvene mreže krive što se žene boje starenja te poručivala da žene ne smiju biti opsjednute starenjem i mladošću. Smatra da kad je osoba sama sa sobom dobro, zrači samopouzdanjem što se onda vidi na licu.

Ida Prester Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL