ZA ZDRAVLJE

Idris Elba zapjevao u dobrotvorne svrhe

09.05.2020 u 11:13

Bionic
Reading

Iako je nedavno bio zaražen koronavirusom i zbog toga proveo duže vrijeme u New Mexicu, glumac Idris Elba vratio se u London

Idris Elba i njegova 17 godina mlađa supruga Sabrina Dhower Elba u ožujku su bili među prvim slavnim osobama koje su otkrile da su zaražene koronavirusom. Par je zbog toga ostao u karanteni u New Mexicu oko mjesec dana. Idris Elba i njegova supruga virus su dobili od Sophie Trudeau, supruge kanadskog premijera.

Glumac i njegova žena su nakon oporavka napokon nedavno doputovali natrag u London.

Osim povratka u London, Idris Elba vratio se i u dobrotvorne krugove gdje je dao svoj glas svim crnim muškarcima koji pate od mentalnih bolesti. U pitanju je bila pjesma 'Kings' Kosinea. Idris Elba nije pjevao, već recitirao.

'Ova pjesma pruža pogled u mentalno zdravlje, mentalno obogaćivanje. Trebali bismo se kloniti teorija zavjera jer se one nalaze na mjestu sudara straha i neznanja – dva faktora koji urušavaju naše mentalno zdravlje', napisao je Idris Elba na Instagramu.

  • +4
Idris Elba i Sabrina Dhowre Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Ovo nije prvi put da se Idris Elba našao u glazbenoj industriji. Glumac je izdao već nekoliko pjesama i izvodio kao DJ te producirao pjesmu na Jay-Z-jevom albumu 'American Gangster'.

Dio prihoda koje će 'Kings' ostvariti bit će proslijeđen Fondu za pomoć oboljelima od COVID-19.