nezaboravni dani

Idila na snijegu: Marijana Batinić u najboljem društvu gušta u zimskim praznicima

23.02.2024 u 12:16

Bionic
Reading

Osim što je stručnjakinja za televiziju i vođenje, slavna Splićanka je ljubiteljica zimskih sportova. Svojim vještim skijaškim pokretima je pokazala da se dobro snalazi na snježnim padinama

Dok su je gledatelji navikli vidjeti na malim ekranima, voditeljica je podijelila kako provodi vrijeme kada se kamere ugase.Austrijsko skijalište Obertauern, poznato je po svojim izvanrednim stazama i planinskim pejzažima, a Marijani Batinić i njezinoj obitelji pružio je priliku za opuštanje i uživanje u zimskim radostima baš kao i sredinom siječnja kad su boravili ondje.

Jedno od najomiljenijih televizijskih lica današnjice pokazala je s više fotografija i videa na društvenim mrežama kako trenutno izgleda njezina idila u društvu supruga Mateja Pašalića i njihovih djevojčica. Prizori sa snijega svjedoče o tome kako se popularna RTL-ovka uspješno nosi s izazovima skijanja, istovremeno odajući počast ljepoti austrijskih Alpa.

Podsjetimo, Marijana je počela skijati još u srednjoj školi te se tada zaljubila u taj sport. Kako je sama ranije izjavila, sve je započelo kada su je obiteljski prijatelji poveli na skijanje u austrijski Söll. Danas svoju ljubav prema skijanju očito ugrađuje i u srca kćerkica Ene i Roze.

LJETNA VEČER

Marijana Batinić u vrućem ritmu: 'Nisam se dugo ovako zabavila'

Pogledaj galeriju