sad je sretan

Idila na safariju: Slavni Turčin uživao na medenom mjesecu s 23 godina mlađom dizajnericom

21.03.2023 u 12:01

Bionic
Reading

Nedavno se saznalo da se zvijezda serija 'Istanbulska nevjesta', 'Sudbina' i 'Crna ruža', Özcan Deniz u siječnju oženio sa Samar Dagdar, podrijetlom iz Irana. Zaljubljeni golupčili sada su pokazali kako je izgledalo na njihovom bračnom putovanju

Dugo se šuškalo o njegovoj seksualnoj orijentaciji unatoč tome što je iza njega brak s 20 godina mlađom gluicom Feyze Aktan . Nakon razvoda Özcan Deniz dugo je uživao u avanturama za jednu noć, a sada je sreću pronašao s 23 godine mlađom dizajnericom.

Upravo ona je svijetu pokazala kako su se zabavljali i guštali tijekom njihovog medenog mjeseca kojeg su izabrali provesti u Dubaiju. 'Ljubav, prijatelji i pustinjski pijesak', opisala je više bajkovitih fotografija, a preijepa Iranka pokazala je i brojne prizore s njihovog raskošnog vjenčanja.

'U odnosima sa ženama tipičan sam horoskopski Bik. Dodir mi je jako važan. Mogu održati vezu na daljinu, ali trenutak u kojem se ostvari ljubavna kemija između mene i neke osobe nezamisliva je ljubavna moć. Sada sam posve izbacio avanture za jednu noć. Uveo sam posve drugu dimenziju u svoje odnose. Ljubav je pitanje kemije', izjavio je glumac prije više godina.

Özcan Deniz Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Prije dvije godine je bio optužen za obiteljsko nasilje nakon rastave s Feyzom s kojom je dobio dijete, sina Kuzeyja. Vezu su započeli 2018. godine, a razveli su se samo godinu dana poslije te su dugo vodili bitku oko skrbništva nad sinom Kuzeyem.