Uhvaćeni na snimci

Iako uvijek paze na ponašanje, Kate i Williamu se potkrao trenutak nježnosti

20.10.2023 u 20:10

Bionic
Reading

Omiljeni kraljevski par Kate Middleton i princ Williama uvijek se strogo drži protokola. A iako su poznati kao skladan par, Kate i Williama gotovo nikada ne dijele sitne geste naklonosti s javnosti, no sada je učinjena iznimka i sve je završilo dobro dokumentirano na društvenim mrežama

Princ i princeza od Walesa prošlog su tjedna sudjelovali su u radionici mentalnog fitnessa koju je organizirala dobrotvorna organizacija SportsAid. Par, poznat po svojoj ljubavi prema sportu i natjecanju, sudjelovao je u vježbama s mladim sportašima usmjerenim na izgradnju mentalne otpornosti.

A Kate i William odmjerili su snage na nekoliko sportskih, slatki trenutak između njih dvoje uhvaćen je i zabilježen na video snimci. Na snimci koju su podijelile stranice obožavatelja na Instagramu, vidljivo je kako je princ William primijetio nešto na licu svoje supruge, a zatim je podigao ruku da to ukloni. Princeza Kate je brzo zamahnula kosom, a zatim se brzo nasmiješila osobi s kojom su razgovarali. Bez da je trepnuo, princ William odmah se uključio u razgovor.

Taj trenutak je podsjetio na onaj trenutak kada je princ Harry pomogao svojoj supruzi Meghan Markle tijekom njihova posjeta Maroku 2019., podigavši joj konjski rep dok je stavljala ogrlicu.

Princ William i princeza Kate, koji su se upoznali kao studenti na Sveučilištu St. Andrews i vjenčali se u travnju 2011., obično se suzdržavaju od javnog iskazivanja ljubavi tijekom kraljevskih angažmanima, vjerojatno kako bi zadržali fokus na cilju koji ističu i za koji se zalažu.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: KIRSTY WIGGLESWORTH / PA IMAGES / PROFIMEDIA

Stručnjakinja za kraljevski bonton Myka Meier, osnivačica i direktorica Beaumont Etiquettea, prethodno je da ne postoje službena pravila za kraljevske parove koji izmjenjuju romantične geste u javnosti već je to po vlastitom nahođenju. 'Starijim članovima kraljevske obitelji vjerojatno se ne savjetuje kako komunicirati ili kada mogu ili ne mogu pokazati privrženost, vjeruje se da će bolje sami procijeniti kada je to prikladno', objasnila je Meier. 'Kraljevski članovi često prilagođavaju iskazivanje naklonosti kako bi odražavali formalnost događaja kojem prisustvuju. Na tmurnom ili formalnijem događaju manje je vjerojatno da ćemo vidjeti iskazivanje privrženosti nego na običnom događaju gdje bi se smatrao prikladnijim.'

Princ i princeza od Walesa izmijenili su rijedak poljubac u javnosti ranije ove godine kada je William igrao na humanitarnoj polo utakmici, odražavajući ležernu atmosferu izleta. Ali čak i na formalnijim događajima, poznato je da su znali razmijeniti koji dodir ili pogled, kao kada je Kate potapšala svog muža po stražnjici - na crvenom tepihu na dodjeli nagrada BAFTA i na proslavi krunidbe u Škotskoj.