često ga nosi

Kate Middleton jedva je dočekala uskočiti u omiljeni sako iz Zare koji ima u više boja

16.10.2023 u 09:50

Bionic
Reading

Komad s kojim često koketiramo tijekom hladnijih mjeseci je sako. Osim što nam osigurava prijeko potrebnu toplinu, podiže naše kombinacije u trendi outfite i često dodaje taj 'poslovni šik' koji želimo. Kate Middleton svoje sakoe često nalazi u Zari, a ovom se modelu uvijek vraća

'Ako nađeš ono što ti se sviđa i dobro ti stoji, kupi to u različitim bojama', čini se da je misao vodilja Kate Middleton pri šopingiranju. Njezin omiljeni sako iz Zare ponovno je zvijezda njezinog outfita, a čini se ni ove sezone neće odvojiti od komada koji rado kombinira za svakodnevne kraljevske angažmane.

Zvijezde njezinih casual kombinacija često su Zarini sakoi od buklea koje posjeduje u više boja, a ovaj put odlučila se za bijeli.

U nedjelju je princeza od Walesa bodrila Englesku u četvrtfinalu Svjetskog kupa u ragbiju dok su se sučeljavali s Fidžijem na Stade de Marseilleu u Francuskoj.

Za sportsko druženje odabrala je jedan od svojih omiljenih sakoa, a to je bijeli sako s dvorednim kopčanjem i zlatnim gumbima. Nosila ga je potpuno zakopčanog, a bijeli je sako kombinirala s crnim hlačama i crnom Chanel torbom.

Klasičan model obogaćen detaljima poput zlatnih gumba as je koji Middleton vjerno čuva u rukavu te izvlači iz sezone u sezonu.

U veljači 2022. kraljica Elizabeta proglasila je Kate pokroviteljicom Engleske ragbi nogometne unije i ragbijaške lige nakon što je Harry odstupio sa svoje pozicije, a princeza se oduvijek izjašnjava kao obožavateljica sporta pa ju često možemo vidjeti kako podržava engleski sport.

  • +7
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: DAVID HARTLEY / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA