OČARALA GA KELIS

I u osmom desetljeću vjeruje u ljubav: Bill Murray u vezi s 29 godina mlađom pjevačicom

09.06.2023 u 09:35

Bionic
Reading

Svjetski mediji raspisali su se o novoj ljubavi u Hollywoodu, a u kojoj su glavni akteri 72-godišnji 'istjerivač duhova' Bill Murray i 43-godišnja pjevačica Kelis

Prema pisanju američkih medija, holivudska legenda Bill Murray ponovno ljubi i to 29 godina mlađu pjevačicu Kelis. Njih dvoje sami su potaknuli glasine o vezi i to nakon što je 72-godišnji Murray prošlog vikenda pratio nastup 43-godišnjakinje na festivalu Mighty Hoopla u južnom Londonu.

Možda od glasina ne bi bilo ništa, da Murray već nekoliko puta nije viđen i na drugim nastupima simpatične Kelis. Njih dvoje nisu željeli komentirati navode o vezi, no izvori bliski paru otkrili su medijima da su viđeni u istom hotelu i da 'njihovo zbližavanje' traje već neko vrijeme.

'Upoznali su se u Americi, zbog čega su ljudi 'iz industrije' počeli šuškati o svemu, a sada je došlo i do susreta u Londonu, gdje su se oboje zatekli. Očito je da su kliknuli. Viđeni su u istom hotelu, a on ju je pratio na nekoliko koncerata prije Mighty Hoopla-e. Što god da ih je spojilo, i koliko god sve čudno izgledalo, oboje su single i dobro se zabavljaju, unatoč velikoj razlici u godinama.'

  • +2
Bill Murray Izvor: Profimedia / Autor: Rob Carr / Getty images / Profimedia

Bill Murray iza sebe ima brak s Margaret Kelly (1981.-1996.), a potom i s Jennifer Butler (1997.–2008.), dok je Kelis bila u braku s reperom Nasom (2005.-2010.) da bi se 2014. udala za Mikea Moru, koji je prošle godine preminuo od karcinoma.