poslušajte je

I ona je njezin fan: Franka Batelić zapjevala hit Taylor Swift i to uz pomoć člana obitelji

06.03.2024 u 08:49

Bionic
Reading

Američka kantautorica, jedna od najvećih svjetskih glazbenih zvijezda trenutno odrađuje turneju 'Eras' i oduševljava publiku diljem svijeta, a Taylormanija je očito obuzela i našu pjevačicu i odnedavno uspješnu poduzetnicu

Franka Batelić još jednom je pokazala svoju vokalnu svestranost. Ovog puta pratiteljima na Instagramu je podijelila video u kojem izvodi pjesmu Taylor Swift iz 2019. godine 'Cruel Summer', uz gitarističku pratnju svog brata Nikole Batelića, dok je klavir svirao jedan od sinova njezinog skladatelja Branimira Mihaljevića.

'Netko se bori s tekstom, netko s kašljem (Nikola Batelić) ali morali smo... Ipak je ovo godina Taylor Swift', opisala je pjevačica snimku koje je razgalila njezine prijatelje i fanove.

Inače, pjevačica je kao svog glazbenog uzora je više puta istaknula Whitney Houston. Franka je svojedobno godinu dana studirala na prestižnom fakultetu Barklee Colege of Music u Bostonu. Među ostalim, dok je bila ondje, fakultet su posjetili slavni glazbenici poput Stevie Wondera i Brucea Sprinsteena. Tada je izjaila da je 'bilo super iskustvo vidjeti takve ličnosti, idole uživo i slušati njihove priče te da se rukovala sa njima.

KAPTOL BOUTIQUE CINEMA

'Želja' je okupila šaroliko društvo; Franka stigla u haljini koja ne trpi nesavršenosti

Pogledaj galeriju