NE GRIJEŠI

I Jelenu Rozgu oduševile su najpoželjnije traperice koje pristaju svima

30.06.2022 u 22:58

Bionic
Reading

Uvijek sjajno odjevena Jelena Rozga svoje je brojne fanove oduševila neodoljivom kombinacijom s kojom nikad ne možete pogriješiti

Lijepa Splićanka kad nije na pozornici najbolje se osjeća u casual varijantama koje joj odlično pristaju.

U jednoj je takvoj bezvremenskoj kombinaciji pozirala na zagrebačkim ulicama, a tu je fotografiju objavila i na svom Instagramu gdje je vrlo brzo zaradila brojne lajkove i komplimente.

Iskombinirala je kratki bijeli top i traperice trendi ravnih nogavica od svijetlog denima, a jednostavan look koji joj je odlično pristajao zaokružila je bijelim japankama. I Jelena se odlučila za model s ravnim nogavicama koje već neko vrijeme obožavaju fashionistice, a imaju veliku prednost jer pristaju svima i čine nas vitkijima.

Decentan make up i mladenačka frizura dobro su se uklopili u ovaj look plavokose glazbenice koja će u kolovozu proslaviti 45. rođendan.

Nije dugo trebalo čekati na komplimente njezinih brojnih obožavatelja kojima se svidio ovaj ležeran, a opet ženstven look.

najpoželjniji model

Nikada ne izlaze iz mode: Ove natikače sada uvjerljivo dominiraju stajlinzima na zagrebačkoj špici

Pogledaj galeriju

'Prava dama', 'Divna', 'Belissima', samo su se nizale pohvale.

Inače, u jednom je ranijem intervjuu Jelena otkrila zašto je sama.

'Ponekad bih nešto i trpjela, ali sada više ne, ne da mi se. Jednostavno ako se ne razumijemo, onda bolje ne. Želim da mi život bude lijep, ispunjen pjesmom. Radim posao koji volim najviše na svijetu, glazba je nešto najdivnije, popeti se na binu i pjevati dva sata pjesme koje ljudi znaju apsolutno od početka pa do kraja, to je ljepota. Ja imam lijep život, ne mogu reći da je meni loše, imam i dobrih i loših dana, kao i svi, ali meni je zaista lijepo', rekla je za Grand news.

sve osim nogometa