I DALJE SU ODVOJENI

I dok princeza Charlene u Južnoj Africi brine o problemima u kraljevskoj obitelji, princ Albert još se jednom pojavio sam

06.10.2021 u 14:12

Bionic
Reading

Još je jedno službeno pojavljivanje u javnosti princ Albert od Monaca odradio sam, bez pratnje svoje supruge princeze Charlene, s kojom je nedavno proslavio 10. godišnjicu braka

Na dodjelu Sportel nagrada, održanih sinoć u Monte Carlu, princ Albert je još jednom stigao sam, bez svoje supruge, koja i dalje boravi u Južnoj Africi.

63-godišnji monegaški vladar odlučio se za tamnoplavo odijelo i kravatu sa uzorkom, a pred okupljenim fotografima pridružio mu se njegov nećak Louis Ducruet, 28-godišnji sin princeze Stephanie i njezinog bivšeg tjelohranitelja Daniela Ducrueta.

Nasmijan, pozirao je fotografima, a potom je odradio sve svoje zadatke koje ima kao počasni predsjednik ove dodjele. Prošlog tjedna bio je prisutan i na premijeri novog nastavka filma o Jamesu Bondu, no tada je na crveni tepih stigao u pratnji holivudske glumice Sharon Stone.

  • +5
Princ Albert, Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Aventurier Patrick/ABACA / Abaca Press / Profimedia

A dok on u Monacu obavlja sve svoje dužnosti, njegova se supruga, princeza Charlene i dalje oporavlja od zdravstvenih komplikacija koje je proživjela u rodnoj Južnoj Africi, što joj pruža dovoljno vremena da se pozabavi i nekim svojim stvarim. I dalje vodi kampanju kojom želi osvijestiti javnost koliko su nosorozi ugrožene životinje, a sada je odlučila pomoći članovima kraljevske obitelji naroda Zulu, koji se nakon smrti kralja, njezinog dobrog prijatelja, ne mogu dogovoriti tko će ga zamijeniti na tronu.

'NO TIME TO DIE'

[FOTO] Daniel Craig oprašta se od uloge Jamesa Bonda: Pogledajte kako je bilo na svečanoj premijeri u Londonu

Pogledaj galeriju