AKIJEV ODLAZAK

Hus o izostanku sućuti Prljavog kazališta: 'Od njih ni pisma ni razglednice'

15.02.2022 u 22:54

Bionic
Reading

Vođa Parnog valjka Husein Hasanefendić Hus u gostovanju na N1 televiziji progovorio je o velikom, nadolazećem koncertu koji će se u čast Akiju održati u zagrebačkoj Areni, ali i izostanku sućuti od strane članova Prljavog kazališta

U emisiji ‘Pressing’ Ilije Jandrića Hus se dotakao rasprodanog koncerta u zagrebačkoj Areni, a na kojemu će brojni poznati gosti na pozornoci odati počast Akiju Rahimovskom.

Frontmen Parnog Valjka preminuo je 22. siječnja, a nakon njegove smrti Hus je za N1 potvrdio da mu nitko iz Prljavog kazališta nije izrazio sućut.

‘Meni ne. Od njih ni pisma ni razglednice’, izjavio je Hus napominjući kako ne postoji nikakav antagonizam od strane Parnog Valjka.

Znam otkud je krenulo, mogao bih pričati priču… Imali smo zajedničkog menadžera kojeg sam ja otpustio, nismo se više slagali. Sad kad je ostao samo njihov, se potrudio… Na moj magnetofon koji sam im dao đabe je snimljen koncert u Domu sportova i ‘Ruža’ uživo… Neki razlog se desio, prvenstveno spletke, ali svatko odlučuje za sebe’, poručio je Hus.

dirljiv oproštaj

[FOTO] Održana komemoracija za legendarnog pjevača Akija Rahimovskog: Sve je počelo pjesmom 'Jesen u meni'

Pogledaj galeriju