SHRVANI SIN

Kiki Rahimovski dirljivom porukom prisjetio se svoga oca Akija i objavio snimku s njihovog zajedničkog nastupa

06.02.2022 u 19:18

Bionic
Reading

Aki Rahimovski, neprežaljeni frontmen Parnog valjka, preminuo je 22. siječnja u dobi od 67 godina u Novom Mestu, a obitelj, prijatelji i vjerni obožavatelji još uvijek ne vjeruju da glazbenik velikog srca i nezaboravnog vokala više nije tu

Akijev sin Kiki Rahimovski prisjetio njihovog zajedničkog nastupa i na svom Instagram profilu objavio snimku s nastupa na kojem se pridružio na pozornici svom voljenom ocu.

'Još jedna nedjelja bez tebe tatko...', napisao je uz snimku s jednog koncerta na kojemu su zajedno izveli veliki hit Parnog valjka, pjesmu 'Ljubavna'.

Komentara nije nedostajalo, a svi su bili oduševljeni duetom oca i sina.

'Predivno', 'Najbolji duet nikad', 'Kiki nisi sam...Tatko je uz tebe...A i tvoja najveća obitelji - svi mi kojima je tvoj Tatko ušao u živote i ostao zauvijek s nama. Počivao u miru', poručili su Kikiju fanovi Parnog valjka.

Inače, Kiki je nedavno posjetio Skopje kako bi prije svega vidio baku, Akijevu majku, te se u međuvremenu odazvao pozivu ministrice kulture Bisere Kostadinovske Stojčevske kako bi odao počast glazbeniku Toši Proeskom.

  • +9
Aki Rahimovski Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

U intimnoj atmosferi, uz molitve na Tošinu grobu, prisjetili su se tako zajedno lika i djela istinskog glazbenog velikana s ovih naših prostora, a kojeg ćemo, kako su tom prigodom naglasili, još godinama i godinama, slušajući i pjevajući njegove pjesme, slaviti i vječno oplakivati.

Usput se Kristijan Kiki Rahimovski dotaknuo i nagađanja da bi mogao naslijediti svog oca u Parnom valjku.

'Molim vas da me razumijete. Nikome, a pogotovo ne mom pokojnom ocu i našoj obitelji, ne trebaju sada nikakvi medijski cirkusi. Njemu i nama sada trebaju samo mir i molitve u duši, pa i vas molim da u tome ostanete dostojanstveni i poštujete tu njegovu i našu želju. Ovdje sam doputovao posve anonimno i privatno da u prvom redu posjetim i još jednom vidim baku, a onda mi je stigao i taj poziv ministrice kulture Bisere Kostadinovske Stojčevske, na čemu sam joj beskrajno zahvalan i počašćen. Zato uistinu nije ni vrijeme ni mjesto za medijska naklapanja i teze koje sad preplavljuju društvene mreže o tome kako ću ja 'naslijediti' svog oca u Parnom valjku, jer moga oca nitko ne može zamijeniti, pa tako ni ja. Ako me itko ikada negdje pozove da otpjevam pjesmu, dvije svoga oca, ja ću to uvijek rado i iz dubine ove svoje duše učiniti, ali ne namjeravam graditi svoju daljnju karijeru na očevu imenu, ako me razumijete... Ja ću, kad još malo odbolujem svog oca i prikupim snagu, ući u studio i nastaviti dalje svojim putem, skladajući i pjevajući svoje pjesme, jer tako bi to i moj otac želio', poručio je tad Kiki Rahimovski.