ŠOKANTNI ZAPLETI

Hurem objavi rat princezi Izabeli!

21.10.2012 u 01:34

Bionic
Reading

U nedjelju, 21. listopada, u dvostrukoj epizodi 'Sulejmana Veličanstvenog' očekuju nas još šokantniji zapleti jer će Hurem osobno svjedočiti prisnom druženju njezina sultana i princeze Izabele!

Hurem iznenadi prizor koji ugleda dok proviruje iza grma u blizini lovačke vile - njezin voljeni sultan i lijepa tajanstvena gošća su, ruku pod ruku, ulazili u vilu! Očajna Hurem plačući se vrati u Topkapi palaču. Ne može vjerovati da su dvorani govorili istinu, da sultan već mjesecima skriva princezu od javnosti, ali i nje same. Dodatnu sol na ranu stavit će joj Mahidevran, naslađujući se nad njezinim jadom jer je nekad i sama bila u istoj situaciji, kad je Hurem postala nova Sulejmanova miljenica. No Hurem neće mirovati dok sultana ne vrati u svoj zagrljaj i čekat će pravi trenutak za objavu rata princezi Izabeli!


U međuvremenu, u lovačkoj palači odigrava se još jedna drama! Doznavši od Zumbul-age da bi joj sultan mogao uzeti život ako ne posluša njegove naredbe, princeza Izabela započne štrajkati glađu. No nakon nekog vremena Izabela se uvjeri da je sultan nikada neće pustiti na slobodu, pa odluči skončati život prije negoli je sultan sam likvidira. Zaključa se u sobu i zapali svoje haljine, te tako izazove velik požar u lovačkoj vili. Međutim, dvorani će je na vrijeme spasiti, a Sulejman će cijeli dan bdijeti nad njom kako bi se osobno uvjerio da je Izabela živa i zdrava. Požar će uništiti velik dio lovačke vile, zbog čega će Sulejman narediti da se Izabela i njena svita presele k sestri Hatidži koja živi sama, dok njezin Ibrahim guši pobunu na drugom kraju države... U isto vrijeme u posjet Hatidži dolaze i Mahidevran i Hurem! Prvi službeni susret princeze Izabele i Hatidže neće proći bez trzavica!

Ne propustite pogledati novo, dvosatno izdanje 'Sulejmana Veličanstvenog' koje će se emitirati u nedjelju, 21. listopada, u 20 sati na RTL Televiziji i koje donosi nove, još uzbudljivije i napetije događaje sa sultanovog dvora!