‘Moja učiteljica zove se NADA’

Humanitarni koncert Zagrebačke filharmonije, Olivera Dragojevića i prijatelja

18.12.2017 u 10:49

Bionic
Reading

Zagrebačka filharmonija će u petak, 22. prosinca 2017. godine s početkom u 20 sati, održati humanitarni koncert 'Moja učiteljica zove se Nada' u sklopu humanitarne akcije Rotary cluba Zagreb 1242 'Pokaži ljubav - za Školu u bolnici'

Koncertom Zagrebačke filharmonije, Olivera Dragojevića i prijatelja prikupljat će se financijska sredstva za opremanje e-učionice Škole u bolnici koja djeluje u sklopu Osnovne škole Izidora Kršnjavog. Nastava za djecu koja se nalaze na dugotrajnom liječenju u bolnici bit će lakša i kvalitetnija uz pomoć e-učionice: pametnih ekrana i laptopa koji ce djeci uljepšati njihove mnogobrojne bolničke dane i učiniti njihovu svakodnevicu veselijom, a pomoći ce im i da budu u stalnom kontaktu sa svojim školskim kolegama i kolegicama. Na koncertu koji će omekšati i najtvrđe srce, orkestar Zagrebacke filharmonije nastupit će pod ravnanjem maestra Alana Bjelinskog, a posebnom će ugođaju pridonijeti izvedbe Olivera Dragojevića i Oliverovih prijatelja – Tedija Spalata, Tonija Cetinskog, Nene Belana, Amire Medunjanin, Gabi Novak, Matije Dedića, Saše Lozara, Natali Dizdar, Stjepana Hausera i klape Šufit.

Putem humanitarnog telefona 060 9004 koji je otvoren stalno, direktnim donacijama na poseban žiro račun akcije IBAN HR0423900011500126042 te kupnjom ulaznica za koncert sakupljat će se sredstva za ovu humanitarnu akciju. Zagrebačka filharmonija, Oliver i prijatelji očekuju Vas u petak, 22. prosinca 2017. godine u 20 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Koncert će imati direktan prijenos putem nacionalne televizije, s uključenim popratnim televizijskim programima i call centrom u kojem će na pozive građana odgovarati osobe iz javnog života.