NA PRAGU 60-IH

Hugh Grant: 'Prestar sam, preružan i predebeo da bih glumio u romantičnim komedijama'

06.06.2019 u 13:16

Bionic
Reading

Otkako je 1994. snimio 'Četiri vjenčanja i sprovod', uz ime Hugh Granta počele su se povezivati romantične komedije. Snimio ih je nekoliko, i doista, sve su postale pravi hitovi, no danas, u 59. godini života britanski glumac smatra da on više nije pravi odabir za iste

Još od sredine devedesetih postao je zvijezda romantičnih komedija, no danas, u 59. godini života Hugh Grant smatra da je prestar da bi snimao takve filmove. U razgovoru za The Hollywood Reporter, britanski je glumac otkrio:

Hugh Grant - 'Četiri vjenčanja i sprovod' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Postao sam prestar, preružan i predebeo da bi snimao takve vrste filmova, stoga sada radim druge stvari i manje se mrzim.' Unatoč priznanju da se, snimajući takve vrste filmova, osjećao zatočeno u svemu, glumac se našalio kako se nikada nije mogao požaliti na zaradu koju su mu donijeli.

'Plaćali su mi zaista basnoslovne honorare i bio sam pravi sretnik. Iza većine romantičnih komedija mogu si pogledati u oči, ok, jedan ili dva su pomalo rubni, no kada se sve zbroji mogu ponosno stajati iza njih jer se ljudima sviđaju, a na kraju, naš je posao da zabavimo upravo te ljude.'

Hugh Grant - 'Zapravo ljubav' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Na pitanje što bi volio da je znao onda, na početku karijere, prije negoli se susreo sa slavom i nevjerojatnim uspjehom, priznao je da mu je žao što se nije okušao i u drugim žanrovima.

  • +5
Hugh Grant i Anna Eberstein Izvor: Profimedia / Autor: N.N.