VELIKI USPJEH

Hrvatska manekenka Iris Cekuš snimila je reklamu s Evom Longorijom: 'Uživala sam u svakom trenutku'

27.05.2022 u 14:10

Bionic
Reading

Domaća voditeljica i manekenka Iris Cekuš, inače supruga Pedra Soltza koji je stigao do finala 'Plesa sa zvijezdama', pohvalila se novim poslovnim angažmanom. Iris je snimila reklamu s glumicom Evom Longoriom

Već godinama Eva Longoria zaštitno je lice kozmetičke kompanije Loreal, a sada kada je došlo vrijeme za snimanje nove kampanje i reklame, slavnoj Amerikanki na setu se pridružila jedna Hrvatica. Riječ je o modelu i manekenki Iris Cekuš, koja se svime pohvalila putem Instagrama.

'Sada kada je reklama napokon vani, mogu se pohvaliti nekim od najdražih trenutaka sa snimanja. Hvala svima. Uživala sam u svakom trenutku. Ovo su neki od naših backstage trenutaka s Evom Longoriom i L'oreal Parisom', poručila je zgodna brineta koja je s Longoriom snimala reklamu za proizvod za kosu.

Inače, Iris je članica agencije sa sjedištem u Parizu, te je agencija upravo nju predložila za novu reklamu. Zato je još u siječnju otišla je za Francusku kako bi snimila kampanju s L'Oréal Paris.

'Budući da je taj casting stvarno bio veliki i da ga je jako puno modela dobilo, snimila sam video u 10 min jednu nedjelju popodne bez ikakvog očekivanja i nakon dva do tri dana su mi javili da sam dobila posao. Bila sam stvarno sretna jer je to projekt kakav svaki model želi dobiti. Produkcija je velika, sve me podsjetilo na poslove prije covida iako su nas svakodnevno testirali prije ulaska u studio', rekla lijepa Iris nedavno za Večernji list.