promocija domaćih ostvarenja

Hrvatska diskografska udruga pokrenula 'Inkubator' dobre glazbe

22.01.2018 u 17:53

Bionic
Reading

Hrvatska diskografska udruge u novu godinu krenula je s novim projektom - radijskom emisijom 'Inkubator' koja će se emitirati na brojnim radio postajama diljem Hrvatske. Ideja emisije promocija je domaće glazbe i novosti iz glazbene industrije, a za što će uz ekipu iz same udruge biti zaslužan voditeljski duo Ana Radišić i Kornelije Hećimović

Kornelije Hećimović kao iskusni radijski producent osigurati će zavidnu razinu produkcije emisiji koja će svaki tjedan donositi najbolju domaću glazbu u domove radijskih slušatelja. Ana Radišić se pak kao televizijska voditeljica našla pred jednim novim izazovom, stoji u priopćenju.

'Izrazito nam je drago da - u vremenu kada radio u svijetu postiže izrazito visoke rejtinge slušanosti, prihoda i marketinških dosega - domaća glazbena scena dobiva svoj radijski 'Inkubator'. Ono što uvijek volimo naglasiti je upravo ta neraskidiva veza glazbene i radijske industrije koje se oslanjaju jedna na drugu i pomažu u međusobnom razvoju te nam je to cilj i kroz ovaj projekt. 'Inkubator' nam je izazov, ali i prilika da slušatelji radijskih stanica u Hrvatskoj imaju dodatnu mogućnost otkrivati koliko je domaća glazba danas kreativna i razvedena', ističu iz Hrvatske diskografske udruge.