Hvala Hrvatska!

Ed Sheeran progovorio hrvatski: Oduševljen našom nagradom

20.12.2017 u 12:49

Bionic
Reading

Britanska glazbena zvijezda osim što u svijetu postiže uspjehe i kod nas je vrlo popularan. Ed Sheeran nedavno je nagrađen od strane Hrvatske diskografske udruge za najprodavaniji album ove godine. Njegov album 'Divide' bio je broj 1 u cijelom svijetu, pa ne čudi ni što ga je domaća publika tako dobro prihvatila

Član Upravnog odbora HDU-a i direktor Dancing Bear Musica Silvije Varga uručio je popularnom glazbeniku priznanje prije nekoliko dana u Austriji, na ekskluzivnom tajnom koncertu za odabrane fanove, a Ed Sheeran se zahvalio i progovorio na hrvatskom. 'Hrvatska! Dobar dan i hvala' rekao je  na hrvatskom i nastavio na engleskom:

'Sjajno je što sam osvojio *ebeno fantastičnu nagradu za najprodavaniji internacionalni album. Ne mogu dočekati da dođem u Hrvatsku, nikad nisam bio kod vas. Čuo sam puno o vašoj zemlji', rekao je dobro raspoloženi Sheeran i zahvalio hrvatskoj publici što uživa u njegovoj glazbi.

  • +4
Ed Sheeran Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pjesma 'Perfect' koja se nalazi na Edovom trećem albumu 'Divide' doživjela je već nekoliko verzija, a zanimljivo je kako se čak tri varijante ove sjajne stvari nalaze među prvih pet pjesama na iTunesu. Sheeran je izjavio da mu je to najbolja pjesma koju je do sada napisao , a taj je singl posvetio dugogodišnjoj djevojci Cherry Seaborn.

Nakon obrade s Beyoncé ('The Perfect Duet'), crvenokosi glazbenik svoje je fanove počastio još jednom kolaboracijom - s talijanskim tenorom Andreom Bocellijem. Pjesmu su nazvali 'Perfect Symphony', a prema dosadašnjem uspjehu, taj bi duet lako mogao postati božićni broj 1 na obje strane Atlantika. 

Sheeran je napravio pjesmu s Eminemom za njegov novi album 'Revival'. 'On je jedan od razloga zašto sam krenuo s pisanjem pjesama i bilo je pravo zadovoljstvo raditi s njim', poručio je Sheeran.

River with Eminem out friday x

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on