OBITELJSKA IDILA

Holivudski zavodnik odlično se snalazi u ulozi brižnog oca

25.07.2017 u 12:26

Bionic
Reading

Ashton Kutcher odavno se pozdravio s ulogom zavodnika i preljubnika te postao suprug i otac kakav se može poželjeti. Tako ga danas rijetko viđamo u javnosti, pogotovo jer mu pažnju najviše okupiraju njegovo dvoje djece iz braka s glumicom Milom Kunis. Trenutno boravi u našem susjedstvu s kćerkicom, a preslatke fotografije nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Slavni glumac često je znao naglašavati kako su ga djeca učinila drugačijim i puno boljim čovjekom no što je prije bio, a to potvrđuju i zadnje fotografije koje su ubrzo obišle svijet.

Naime Ashton Kutcher trenutno boravi u Budimpešti u Mađarskoj, a s kćerkicom Wyatt Isabelle, koja će uskoro navršiti tri godine, viđen je na Svjetskom prvenstvu u plivanju.

  • +4
Ashton Kutcher s kćerkicom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na tribinama se pojavio s malenom i pokazao svoju najnježniju stranu. Dok se preslatka djevojčica nije odvajala od svoga oca, on je brižno pazio da joj ništa ne nedostaje. 

#ashtonkutcher #milakunis and family spotted by a fan

A post shared by Ashton, Mila and family (@kuniskutcher) on

Budući da mu je sinčić Dimitri tek napunio osam mjeseci, na sportske događaje još neko vrijeme će voditi samo kćerkicu iako na osnovi fotografija ne izgleda kako se ona time oduševila.

Prekrivala je ručicama uši, aludirajući na to kako joj je atmosfera na bazenu preglasna. 

Drugog dana na tribinama je ipak viđena cijela obitelj, a malenoj su nabavili i slušalice kako joj buka ne bi smetala. 

Inače, 33-godišnjak je nedavno i javno priznao da su se njegovi prioriteti ulaskom u brak s Milom Kunis itekako promijenili, a sve je postalo još ozbiljnije nakon što je postao roditelj.

'To je nevjerojatno, to je najvažnija stvar u životu. Zaista smo privilegirani da imamo vremena za dijete, dakle da smo sami nas dvoje, bez dadilja i pomoćnika', opisao je nedavno kako za njega izgleda očinstvo.

Osim toga, objasnio je kako se za dolazak prvog djeteta puno više pripremao. 'Prvi put čitao sam knjige o tome, bio sam spreman, a ovaj put nisam radio ništa, mislio sam - ako nismo pogriješili s prvim, nećemo ni sada', govorio je tada ponosni otac.