KĆI ZA POŽELJETI

Dirljivom gestom Mila Kunis rasplakala roditelje

26.04.2017 u 22:06

Bionic
Reading

Kad bi se kojim slučajem birala nagrada za kćer godine, Mila Kunis definitivno bi bila jedna od kandidatkinja za nju. Glumica je, naime, potpuno preuredila dugogodišnji stan svojih roditelja, u kojem je i sama odrastala i dirnula ih do suza. Pogledajte kako je to izgledalo

U posljednjoj epizodi emisije 'MyHouzz' prikazano je preuređenje obiteljskog doma glumice Mile Kunis. Njezini roditelji  Elvira i Mark doselili su se u SAD davne 1991. s tada devetogodišnjom Milom i njezinim bratom Michaelom

'Odrasla sam u gradiću u Ukrajini, a kada sam imala devet godina, moja se obitelj preselila u ovaj stan u kojem i danas živi. Sve bitno u mom životu dogodilo se za vrijeme mog boravka u tom stanu. Maturirala sam, dovela prvog psa bez znanja roditelja, ali i sve važno vezano za moju karijeru dogodilo se dok sam ovdje živjela', otkrila je u emisiji 33-godišnjakinja. 

Njezini roditelji ne žele se iseliti iz tog stana jer ih za njega veže mnogo lijepih uspomena, ali im je zato poznata kći odlučila pomoći i potpuno ga je preurediti modernijim namještajem i drugačijim rasporedom prostorija.

Tijekom preuređivanja stana i snimanja emisije Mila je bila u visokoj trudnoći, a suprug Ashton Kutcher, s kojim danas ima trogodišnju djevojčicu Wyatt i četveromjesečnog sina Dimitrija, pomogao joj je s teškim stvarima prilikom radova.

U videu pogledajte cijelu emisiju.

'My Houzz' Mila Kunis Autor: Youtube