JE LI 4 NJIHOV SRETAN BROJ?

Hoće li Lea de Seine uskoro postati starija seka? Sve su glasnija šuškanja da Irina Shayk i Bradley Cooper 'rade' na drugom djetetu

12.11.2022 u 08:33

Bionic
Reading

Da funkcioniraju odlično u odgoju zajedničke kćeri, Irina Shayk i Bradley Cooper dokazali su odavno. Iako su svoju vezu prekinuli, manekenka i glumac i dalje zajednički brinu o svojoj kćerkici Lei de Seini, a očito ih je sve to dalo u razmišljanje da zajedno imaju još jednu bebu

Ako je vjerovati dobro upućenom izvoru, koji se razbrbljao za Page Six, Bradlye Cooper i Irina Shayk 'rade' na drugom djetetu.

Par koji već ima petogodišnju kćer Leu de Seinu, u rujnu su bili i na zajedničkom, obiteljskom odmoru, a sva ova dodatna šuškanja samo pojačavaju nagađanja kako svojoj ljubavi žele dati drugu šansu.

Par koji se rastao još 2019. godine, jedan su od rijetkih slavnih parova koji su i nakon prekida odlučili da im je kćer važnija od njihovih interesa. Stoga cijelo vrijeme zajedno odgajaju malenu Leu, što potvrđuju i mnogobrojne zajedničke fotografije, koje po New Yorku često usnime paparazzi.

  • +2
Irina Shayk i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Obiteljski odmor u rujnu za njih je navodno bio savršen i kako bi na miru mogli donijeti odluke koje se tiču njihove budućnosti. Navodno razmišljaju o pomirenju, a Irina želi da njihova Lea de Seina dobije brata ili sestru. Željama bivše partnerice naravno ne može odoljeti ni 47-godišnji Bradley Cooper, no o braku ovdje nema ni govora.

Prije prekida, par je bio u vezi četiri godine, a u posljednje vrijeme sve više vremena provode zajedno.