LJUBAVNI TROKUT

Što se događa: Na istom događanju pojavile su se navodna nova ljubav Bradleyja Coopera i bivša partnerica s kojom ima kćer

08.11.2022 u 23:08

Bionic
Reading

Glumac Bradley Cooper našao se ovih dana u središtu medijske pozornosti zbog svog zamršenog ljubavnog života

Glumac je nazočio dodjeli modnih nagrada CFDA u New Yorku, a na istom je događanju bila njegova bivša partnerica, Irina Shayk s kojom ima petogodišnju kćer Leu De Seine.

Lijepa Ruskinja Irina Shayk blistala je u crno-bijeloj haljini i izazvala je veliku pozornost, no medijima nije promaknulo kako se Bradleyjeva navodna nova djevojka, 46-godišnja Huma Abedin pojavila na istom mjestu u društvu proslavljene Vogueove urednice, Anne Wintour za koju se pričalo kako je bila ta koja se spojila holivudsku zvijezdu i zgodnu manekenk.

Zvijezda filmova 'Mamurluk' i 'Zvijezda je rođena izgledao je sjajno u crnom odijelu i plavoj košulji bez kravate sa smeđom kosom zalizane unatrag dok je spremno pozirao s rokerom Lennyjem Kravitzom.

MODERNA OBITELJ

Irina Shayk i Bradley Cooper ponovo u zajedničkom izlasku, a svu je pažnju ukrala njihova preslatka kćerkica

Pogledaj galeriju

Medijima naravno nije promaknuo ovaj nesvakidašnji 'trokut', osobito jer su nedavno osvanule fotografije Irine i Bradleyja dok šeću New Yorkom, ne krijući svoju bliskost.

Inače, Bradley i Irina bili su u vezi pet godina, a njihove su vrlo bliske fotografije odmah potaknule glasine kako su ponovno skupa.

Ljetos su se pak pojavila nagađanja kako je hvaljeni glumac novu ljubav pronašao u markantnoj Humi, inače političkoj savjetnici Hillary Clinton 2016. kad je bila kandidatkinja Demokratske stranke na predsjedničkim izborima.

Prije toga, Huma Abedin je bila zamjenica šefa kabineta Hillary Clinton dok je ona bila američka državna tajnica od 2009. do 2013. godine. Iza sebe ima i brak - bila je supruga osramoćenog njujorškog kongresmena Anthonyja Weinera.

Cooper i Abedin navodno se viđao nekoliko mjeseci u tajnosti i čak su zajedno stigli na Met Galu u svibnju 2022. prije nego što su se razdvojili pri ulasku kako bi zadržali svoju ljubav u tajnosti.

Inače, neko se vrijeme spekuliralo i da su Bradley i Irina koji su ostali u prijateljskim odnosima, odlučili svojoj ljubavi dati još jednu priliku.

Jednog od najvećih holivudskih zavodnika povezivali su s mnogim poznatim ljepoticama Diannom Agron, Suki Waterhouse, Renee Zellweger, Zoe Saldanom...