suradnja s rusima

Hm, čudi li vas to? Kanye West planira susret s Vladimirom Putinom i nedjeljne mise u Moskvi

12.01.2022 u 11:38

Bionic
Reading

Slavni reper uskoro će doputovati u Rusiju, gdje će održati nastupe i sastati se s ruskim predsjednikom. Ova vijest nije iznenadila budući da se u epizodi podcasta 'Drink Champs' tijekom intervjua nazvao 'mladim Putinom'

Prema pisanju Billboarda, Kanye West ima za cilj proširiti svoje poslovne pothvate u zemlji s azerbajdžansko-ruskim milijarderom, poduzetnikom Arasom Agalarovim i njegovim sinom Eminom Agalarovim.

Reperov savjetnik Ameer Sudan pomaže u koordinaciji putovanja i opisao je Rusiju kao buduću 'drugu kuću' za Westa napomenuvši da će provoditi puno vremena ondje. Nedjeljne mise/predstave bit će prvi Westovi nastupi u Rusiji, a trebali bi se održati u dvoranama kao što su Crocus City Hall ili Grand Sports Arena. Vladimir Putin bi navodno trebao biti poseban gost.

West također planira postići poslovne dogovore s Arasom Agalarovim koji bi, prema Sudanu, povećali Westovo bogatstvo na više od 10 milijardi dolara. Agalarov je već ranije surađivao s Donaldom Trumpom i nazivajli su ga Ruskim Trumpom. Agalarov sin Emin je glazbenik koji se nada da će ovim potezom postati poznat u SAD-u.

Inače, reper i producent je podržavao Trumpa tijekom njegovog američkog predsjedništva, a i sam je vodio neuspjelu predsjedničku kampanju 2020. godine.

  • +34
Nova Kuća Kanye Westa Izvor: Profimedia / Autor: Redfin via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia