što se događa?

[FOTO/VIDEO] Ye nikako da se pomiri s razvodom od Kim Kardashian: ‘Papire za razvod nisam vidio, Kim je i dalje moja žena’

06.11.2021 u 19:58

Bionic
Reading

Popularni reper Kanye West, od nedavno samo Ye, u posljednjem intervjuu je otvorio dušu i sasvim iskreno progovorio o svom odnosu s Kim Kardashian

Iako je zahtjev za razvodom Kim je podnijela još 19. veljače ove godine, a izvori bliski paru tada su tvrdili kako Kim i Kanye mjesecima ne provode vrijeme kao obitelj niti komuniciraju, Ye je u svom najnovijem intervjuu ponovno otvorio staru ranu.

Par je razdvojen već mjesecima, no zbog raznih okolnosti strani mediji već neko vrijeme spekuliraju da bi par mogao ponovno biti zajedno. Ye je na drugom događanju povodom izlaska desetog studijskog albuma ‘Donda’ u kolovozu ove godine predstavio novu pjesmu, naizgled naslovljenu 'Lord I Need You', u kojoj se dotiče razvoda kroz kojeg prolazi s Kim, ali i posljedica koje to ostavlja na njega.

'Vrijeme i prostor su luksuz, ali došla si ovdje da mi pokažeš da si još uvijek zaljubljena u mene', otpjevao je West tada, referirajući se na Kardashian koja je s njihovom djecom prisustvovala na oba njegova preslušavanja albuma.

  • +7
Kim Kardashian i Kanye West Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE

Na prvom preslušavanju West je pjevao 'gubim obitelj', no kako pišu CNN i Buzzfeed, u kolovozu West je osvježio stihove pjevajući 'Gubim cijelu obitelj / Draga, vrati mi se'. U ostatku teksta ove već ranije izvedene pjesme Kanye repa: 'Ona vrišti na mene / Dušo, zašto si otišla? / Draga, kako si mogla otići? / Vrati se večeras, bejbi / Vrati se večeras, draga, molim te / Draga, kako si mogla otići?'.

Ye je sada progovorio u vodcastu Drink Champs YouTube kanala REVOLT gdje je između ostalog rekao: ‘Kim je još uvijek moja žena, papire za razvod nikada nisam vidio, mi uopće nismo razvedeni’. Ye je dodao da o ponovnom ujedinjenju s Kim sanja i njihovo četvero djece, no da to priječe mediji koji ‘žele da oboje okrenu novu stranicu u životu’.

Cijeli intervju repera Ye možete poslušati u prilogu.

Izvor: Društvene mreže