sprema novi album

Hladno pivo nakon 35 godina svirke najavljuje dužu pauzu: Oglasio se Mile Kekin koji će se posvetiti solo karijeri

25.08.2022 u 13:57

Bionic
Reading

Jedan od naših najpopularnijih bendova najavio je dulju koncertnu stanku, na koju idu nakon uspješne godine kojom obilježavaju 35 godina rada. Centralna proslava i vrhunac velike turneje '35 za 35' zakazan je u maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu, u petak 14. listopada, izvijestila je njihova izdavačka kuća

Bend će još nastupiti u Ljubljani, Slatini, Karlovcu, Rijeci, Novom Sadu, Mariboru, Sarajevu, Beogradu, Humu i Zagrebu - gdje će obilježiti dugih 35 godina djelovanja centralnom svirkom turneje.

Najavljeno je da će se u narednim godinama Mile Kekin posvetiti solo karijeri dok će ostatak banda nastaviti zajednički rad kroz svoj Guerilla Mainstream projekt.

Hladno pivo Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic / CROPIX

'Emocije su pomiješane. Zajedno smo bili stvarno dugo i bila su to lijepa vremena, ali ja se, s druge strane, baš veselim svojem solo projektu. Spremam tvrđi gitaristički album koji neće biti intiman i emotivan poput 'Kuće bez krova', nego će se više tematski baviti društvom u kojem svi mi živimo. Neće biti 'crnjak', ali bit će tu ismijavanja nekih pojava i običaja, od fake newsa do ljubavi', izjavio je Kekin za Jutarnji list.