NJEZINA SLIKA I PRILIKA

Heidi Klum dala do znanja od koga je naslijedila dobre gene

16.02.2024 u 14:37

Bionic
Reading

Modna ikona i u šestom desetljeću života može se pohvaliti mladolikim izgledom, a pokazala je od koga je naslijedila ljepotu. Raznježila je obožavatelje posebno emotivnom objavom

Nekadašnji supermodel i dizajnerica čestitala je svojoj majci Erni Klum rođendan i to njezinom fotografijom iz mladih dana.

'Sretan 80. rođendan. Volim te mama', poručila je Heidi Klum uz emotikone srca. Sudeći prema fotografiji nastaloj 1972. godine (kako stoji na lenti prebačenoj preko Erninog ramena), može se zaključiti kako je tada sudjelovala na nekom natjecanju ljepote.

Slavna manekenka rado na društvenim mrežama pokazuje svoje privatne trenutke pa je i ranije pokazivala svoju mamu. Već nekoliko puta pozirale su skupa sa Heidinom kćeri Leni (koju je dobila s talijanskim playboyjem Flaviom Briatoreom). Podsjetimo, Leni je na papirima otac glazbenik Seal, drugi suprug Heidi Klum, s kojim je dobila još troje djece: Henryja, Johana i Lou.

Prisjetimo se, Heidi je nedavno bila na zabavi uoči dodjele nagrade Grammy na kojoj je privukla pažnju svojom odvažnim outfitom otkrivši duge, vitke noge.

NAJLUĐI PARTY

Pogledajte fotografije sa spektakularne Halloween zabave; Heidi Klum nadmašila je samu sebe

Pogledaj galeriju