SVESTRANI KANADSKI GLAZBENIK

HBO priprema seriju 'The Idol' koju piše, producira i u njoj glumi The Weeknd

01.07.2021 u 00:17

Bionic
Reading

Televizijska mreža HBO u srijedu je objavila da će slavni kanadski pjevač, pravog imena Abel Tesfaye, biti koautor, izvršni producent i glumac u nadolazećoj dramskoj seriji 'The Idol' koja je u fazi izrade

'Serija prati žensku pop pjevačicu koja se upušta u romansu sa zagonetnim vlasnikom kluba u LA-ju, koji je i vođa tajnog kulta', navodi se u priopćenju HBO-a bez navođenja detalja The Weekndovog lika ili bilo kakve dodatne vijesti o ostatku glumačke postave.

Slavni 31-godišnji kanadski glazbenik seriju je stvorio zajedno s tvorcem 'Euforije' Samom Levinsonom i Rezom Fahimom koji je prije spisateljske karijere bio poduzetnik u noćnom životu. Voditelj projekta je Joseph Epstein.

Osim The Weeknda, izvršni producenti serije su Levinson, Fahim, Epstein, Ashley Levinson, Kevin Turen i Aaron L. Gilbert. Seriju će pisati i Mary Laws, koja će uz Weekndovog menadžera Wassima 'SAL' Slaibyja i kreativnog direktora La Mar C. Taylora izvršni koproducenti.

  • +2
The Weeknd Izvor: Profimedia / Autor: Rich Fury / Getty images / Profimedia

'The Idol' nije prvo The Weekndovo uplovljavanje u glumačke vode, jer se 2019. godine već okušao glumeći fikcijsku verziju sebe u hvaljenoj kriminalističkoj drami Adama Sandlera 'Uncut Gems'. Pojavio se i u sitcomu 'American Dad!', posuđujući glas animiranoj verziji sebe.