EMMANUEL MACRON

Harry i Meghan od kraljice će dobiti kuću, a jedinstven poklon namijenio im je i francuski predsjednik

14.05.2018 u 12:48

Bionic
Reading

Do najiščekivanijeg vjenčanja godine, onog princa Harryja i Meghan Markle, ostalo je svega nekoliko dana. Oči svijeta u subotu 19. svibnja bit će usmjerene prema Londonu, a još danima poslije secirat će se sve što se događalo. Svoj prostor u medijima zasigurno će pronaći i pokloni koje će mladenci dobiti, osobito oni od političkih moćnika

Vjerojatno je upravo to najteži zadatak svakog uzvanika na kraljevskom vjenčanju - što kupiti mladencima koji imaju apsolutno sve u životu?

Ljestvicu je visoko postavila sama kraljica Elizabeta II te će im, osim novih, službenih titula, a najvjerojatnije će postati vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, darovati kuću na imanju u Sandringhamu, i to, pretpostavlja se, York Cottage.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovih se dana doznalo i što će paru darovati francuski predsjednik Emmanuel Macron, a on je svoj idealan poklon pronašao u odabiru luksuznog pariškog brenda S. T. Dupont, koji su već kreirali osobne primjerke za članove kraljevske obitelji, kako za vojvodu i vojvotkinju od Cambridgea tako i za kraljicu Elizabetu i princa Philipa.

No u ovom slučaju zaobići će tradiciju, pa je naručio da za princa Harryja tema bude James Bond. Tu su vijest medijima otkrili upravo iz S. T. Duponta, najavivši da će njihova 'kolekcija ST Dupont 007 biti službeni dar za kraljevsko vjenčanje u ime francuskog predsjednika Macrona i cijele Francuske'.

  • +18
Brigitte Macron Izvor: Reuters / Autor: CHARLES PLATIAU

Razlog je poprilično jednostavan - princ Harry veliki je zaljubljenik u filmove o Jamesu Bondu, stoga Macron nije trebao predugo razmišljati. A osim putne torbe, u kutiji bi se trebao naći zlatni rezač cigara, kao i upaljač, olovke i manšete, sve to s ugraviranim logom 007.