OTVORENI RAZGOVOR

Harrison Ford i dalje ne želi pričati o vezi s Carrie Fisher

14.09.2017 u 21:25

Bionic
Reading

Časopis GQ imao je dugačak razgovor sa 75-godišnjim glumcem Harrisonom Fordom koji se dotakao mnogih tema, uključujući i 'Ratove zvijezda'

Nakon što je glumica Carrie Fisher objavila autobiografsku knjigu 'The Princess Diarist' u kojoj je napisala da su Harrison Ford i ona imali kratku vezu tijekom snimanja prvog filma u serijalu 'Ratovi zvijezda', slavni glumac nije imao komentara o tome. Carrie Fisher u međuvremenu je tragično preminula, pa ne čudi da Ford nema baš nikakvu želju pričati o vezi od prije četrdesetak godina.

No, kad se već dotakao 'Ratova zvijezda', Ford je rekao kako nema nikakvu želju vratiti se u tom serijalu jer želi raditi nove stvari.

To možda zvuči čudno s obzirom da trenutno promovira nastavak jednog od kultnih klasika koji ga je proslavio.

'U pitanju je priča koja prirodno nastavlja ono što se dogodilo u originalnom filmu, 35 godina kasnije. Ryan Gosling glumi novog lika koji radi isti posao koji sam ja radio. To je otprilike sve što se o tome može reći', rekao je Harrison Ford.

Glumac je također otkrio kako voli dobru šalu, čašu dobrog viskija, te da uvijek postoji nešto što ga svrbi, a što ne može počešati.

Autor: YouTube