LJETO NA JUGU

Harrison Ford i Calista Flockhart odmor provode u Dubrovniku, a nisu propustili ni šetnju zidinama

08.08.2021 u 09:04

Bionic
Reading

Svjetski poznata imena u šetnji Stradunom za Dubrovčane su ljetna svakodnevica, a i u ovim čudnim vremenima, bez obzira na epidemiološke okolnosti, ne odustaju od putovanja pa tako u Grad iz tjedna u tjedna pristižu celebritiji. Naš najpoznatiji grad ove je godine ljetna baza za odmor Harrisonu Fordu i Calisti Flockhart

Prije nekoliko dana u grad pod Srđem stigao je filmski Indiana Jones u društvu supruge Caliste Flockhart, koju pamtimo kao vrckavu odvjetnicu Ally McBeal u istoimenoj hit seriji. Bračni par sa sinom Liamom odsjeo je u vili Agave, koja se nalazi pored hotela Excelsior, a iz koje puca jedan od najljepših pogleda na Stari grad i otok Lokrum.

  • +12
Harrison Ford i Calista Flockhart ljetuju u Dubrovniku Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Osim uživanja na terasi vile uz bazen i pogled iz snova, par je bio u šetnji Stradunom, a sljedeći dan, usprkos velikim vrućinama, krenuli su i u obilazak zidina. Par je za večeru odabrao restoran Posat, u kojem je nedavno bila i Vanessa Bryant.

Harrison Ford uskoro puni 79 godina, a u lipnju je ozlijedio rame snimajući akcijsku scenu u novom filmu o pustolovinama Indiane Jonesa pa je snimanje privremeno prekinuto. Dok se oporavlja od ozljede, uživa u odmoru na našem jugu u društvu 55-godišnje supruge i sina Liama, kojeg je glumica posvojila nedugo prije negoli je započela vezu s Fordom.

Glumac iza sebe ima tri braka, petero djece i četvero unuka. Sadašnju suprugu upoznalo je 2002. godine na dodjeli Zlatnog globusa, a par je svoju vezu dugo krio od javnosti, vjerojatno i zbog toga što je Ford u to vrijeme još uvijek bio službeno u braku s drugom suprugom, scenaristicom Melissom Mathison, iako gotovo godinu dana već nisu živjeli zajedno. No glumac nije mogao dugo šutjeti o tome.

Harrison Ford i Calista Flockhart u Dubrovniku Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat / CROPIX

'Zaljubljen sam', otkrio je magazinu Hello! 2003. godine. 'Romantična ljubav nešto je što svatko želi u životu. Sretan sam što sam se ponovno zaljubio.'

Nakon nešto više od sedam godina veze glumac se odvažio na novi korak i na Valentinovo 2009. godine zaprosio Calistu Flockhart. Nakon osam godina svoju su vezu okrunili brakom u lipnju 2009. godine, a u to vrijeme glumac je imao 67, a ona 45 godina, no razlika u godinama im nikada nije bila važna.

'Ne zanima me to. Stalno zaboravljam da je on 22 godine stariji od mene. To uopće ne utječe na našu vezu. Obožavam kako izgleda ujutro kad se probudi. Nije zgodan, više sladak. Izgleda poput malog dječaka', priznala je 2003. godine za magazin Hello!.