PIGALLE U TAJLANDU

Halteri, perje i ples oko štange

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 29.11.2008 07:45
  • Objavljeno 20.11.2008 u 13:00
rasplesana rina bb

rasplesana rina bb

Izvor: tportal.hr / Autor: arhiva a

Rini se očito ostvarila želja, pa su se cure šepurile u halterima, oskudnim kostimićima posutima štrasom i raskošnim šlepovima s volanima. Bile su tu i ljuljačka i štanga, na kojoj su pravu akciju pokazali dečki

Kad je dobila što je htjela, Rina baš i nije pokazala neko umijeće plesa oko štange. Cure su s nje manje-više nespretno visjele, pokušavajući nadomjestiti vještinu lascivnim pogledima i pokretima. Dečki su se pak, osim što su buljili u oskudno i izazovno opremljene cure, nadmetali u akrobatskim vještinama na i oko štange, u čemu je najspretniji bio Marko.

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal


Beta je opet, nakon par čaša vina, pjevušila Ivanu L. na uho: 'Ja ne tražim ništa, a dala bi sve', dodajući: 'Samo da znaš, Ivane...' On je, jadan, odgovarao s natruhama ironije da će to imati na umu. No Beta nije posustajala: 'Osjetiš li to? Baš me briga, sutra mogu umrijeti, nosim sa sobom ovo bogatstvo', aludirajući na svoju zaljubljenost u njega. 'Niti te želim povrijediti, niti tražim da to uzvratiš.' Ivan je bio bez naročitih komentara, a nije joj baš ni uzvraćao dodire.

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal


Marko je pak potpuno šokirao Rinu rekavši da mu je cijeli taj kurvaluk sa štangom i kostimografijom odvratan. Ona nije mogla vjerovati da se on ne pali na takve stvari. Njemu su draže, kako kaže, tenisice i trenirka na curi, a kad mu je jedna djevojka pokušala prirediti takvu predstavu, bio je vrlo razočaran.

Rina je bila užasnuta mišlju da očito ima muškaraca kojima to nije totalno seksi, a i da ima cura koje se u takvoj odjeći osjećaju jeftino, kao što je Ornela. Ona se naime nije ugodno osjećala u minijaturnom kostimiću s tangama i perjem, pa je obukla mušku košulju na samostojeće čarape. Rina joj je rekla da izgleda kao polumuško, a Ornela joj je odgovorila da će radije izgledati kao muško nego kao kurva.

Pratite live stream Big Brothera na tportalu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi