MAUDE V MAUDE

Ovo se isplati čekati: Angelina Jolie i Halle Berry udružile snage

19.04.2023 u 15:04

Bionic
Reading

Slavne oskarovke i jedne od najljepših glumica svijeta, Angelina Jolie i Halle Berry udružit će snage u novom akcijskom trileru 'Maude v Maude', kojeg je, nakon intenzivnog nadmetanja, za svoj studio osvojio Warner Bros.

U novom akcijskom trileru 'Maude v Maude', kojeg je nakon 'intenzivnog rata u nadmetanju više različitih studija' dobio Warner Bros., svoje glumačke talente, ali i ljepotu po kojoj su poznate, pokazat će dvije slavne oskarovke - Angelina Jolie i Halle Berry.

47-godišnja Angelina i 53-godišnja Halle ne samo da će glumiti u ovom akcijskom trileru, već će isti i producirati. Scenarij je napisao Scott Mosier, a režije se primila Roseanne Liang.

  • +3
Halle Berry Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Iako detalji filma nisu objavljeni, sam projekt opisan je kao kombinacija 'Bonda protiv Bournea' u globalnom akcijskom trileru. Nije poznato ni na kojim će lokacijama film biti sniman, no ne treba sumnjati da će zbog atraktivne glumačke postave od starta biti veliki hit.

Ovo će ujedno biti i prva suradnja Angeline Jolie, koja je Oscara osvojila 2000. za 'Prekinutu mladost', i Halle Berry, koja je isti osvojila 2002. za ulogu u 'Monster's Ballu'. Niti jednoj od njih akcijski filmovi nisu strani, stoga će biti zanimljivo vidjeti kako se njih dvije slažu na ekranu.

UVIJEK ELEGANTNA

Angelina Jolie stvorila pomutnju na ulicama Pariza: Elegantno izdanje začinila novom 'it' torbicom

Pogledaj galeriju

Ovaj projekt od početka je privukao interes filmskih studija, pa je krenulo žestoko nadmetanje iz kojeg je kao pobjednik izašao Warner Bros. Riječ je navodno o impresivnoj ponudi od osam znamenki, kakve ovih dana nisu česte.