BEZ ZADRŠKE

Halle Berry je vrlo rano počela istraživati svoju seksualnost, a nedavno je otkrila s koliko je godina prvi put doživjela orgazam

21.11.2020 u 11:29

Bionic
Reading

Slavna holivudska glumica Halle Berry progovorila je bez zadrške o svom prvom seksualnom iskustvu. S javnosti je podijelila kako je prvi orgazam doživjela s tek 11 godina

U razgovoru sa svojom dugogodišnjom prijateljicom Lindsay Flores slavna oskarovka odgovarala je na pitanja o seksu te se otvorila i svojim fanovima otkrila kada je počela istraživati svoju seksualnost. Video je objavila na svom Instagram profilu i izazvala oduševljene reakecije.

'Sjećam se prvog orgazma, sama sam si ga priuštila. Zabavljala sam se, istraživala svoju seksualnost, kao većina djevojaka', otkrila je Halle Berry.

Flores je zatim pitala koliko je tada imala godina, na što je glumica odgovorila: 'Jedanaest'.

Ipak, na pitanje koje joj je 'najluđe seksualno iskustvo', odbila je odgovoriti. Ovaj je video uslijedio dva mjeseca nakon što je potvrdila svoju vezu s četiri godine mlađim glazbenikom Van Huntom koji joj je vratio vjeru u ljubav.

Svoju su vezu službeno obznanili na Instagramu, kad je glumica donirala majicu s Huntovim likom, usput ga označivši na fotografiji, ali i napisavši: 'Sad znate' uz emotikone srca i stopala.

Glumica je nakon tri propala braka jednostavno odustala od pomisli da će se ponovno skrasiti, ali sada ta opcija više nije isključena. Vezu je javno potvrdila u rujnu ove godine, a sada dobro upućeni izvori tvrde da je zaljubljenija no ikad.