VRUĆA STOLICA

Gwyneth odgovarala na škakljiva pitanja o bivšima, Bradu i Benu; evo što je rekla

03.05.2023 u 23:38

Bionic
Reading

Gwyneth Paltrow nekad bila u vezama s Bradom Pittom i Benom Affleckom, a detalji njezinih nekadašnjih ljubavnih odnosa zanimali su Alexa Coopera u njegovom podcastu

Glumica Gwyneth Paltrow na početku je svoje karijere imala dva vrlo poznata dečka, Brada Pitta i Bena Afflecka, a gostujući u podcastu Alexa Coopera pod nazivom 'Call Her Daddy', plavokosa je glumica morala odgovarati i na neka vrlo škakljiva pitanja.

Manje je poznato da je Gwyneth nakon što je prekinula s Pittom, započela vezu s Benom s kojim je bila tri godine.

Paltrow je tako usporedila svoja dva dečka s A-liste, otkrivši između ostalog i da je Affleck 'tehnički bio bolji u krevetu, ali Pitt ga, kako je rekla, nadmašuje kao bolji glumac.

Naime, Gwyneth je bila u vezi s Bradom od 1994., no zaruke su raskinuli 1997. jer je sa 24 godine smatrala da je premlada za brak dok je s Benom Affleckom bila u trogodišnjoj vezi.

  • +6
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: AP Photo/Rick Bowmer, Pool / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na pitanje tko je najbolji u spavaćoj sobi, rekla je: 'To je stvarno teško. Brad u to vrijeme bio najveća ljubav mog života zbog te nevjerojatne kemije između nas. Ben je bio pak izvrstan 'tehničar''.

Na pitanje koga od njih dvojice smatra boljim glumcem, rekla je: 'Obojica su tako talentirani. A Ben je izvrstan pisac i redatelj. Ali pretpostavljam da bih vjerojatno mogla reći da je kao glumac Brad. Samo pomislite na sve različite uloge koje je igrao', rekla je Gwyneth koju je voditelj dalje nastavio propitivati. Gwyneth je rekla i da je vjerojatno Brad imao bolji stil, a da bi je Ben više mogao nasmijati. 

Što se tiče brige o izgledu, Gwyneth je rekla da niti jedan od njih nije bio toliko tašt.

'Ne privlače me tipovi koji su kao da se cijelo vrijeme gledaju u ogledalo', rekla je glumica dodajući i da su se obojica dobro ljubili.

Inače, Gwyneth je nedavno izjavila da je i dalje u kontaktu s Bradom te da su i dalje u dobrim odnosima.  

Gwyneth Paltrow iza sebe ima 13-godišnji brak s frontmenom Coldplayja Chrisom Martinom s kojim je ima dvoje djece, kćer i sina, a od 2018, je u braku s filmskim producentom Bradom Falchukom.