FANOVI U NEVJERICI

Gore društvene mreže: Čini se da su 'Zlatne djevojke' mlađe od junakinja nastavka 'Seksa i grada'

20.01.2022 u 10:16

Bionic
Reading

'I tek tako...', dugoočekivani nastavak serije 'Seksa i grada' o modno osvještenim Njujorčankama izazvao je veliko zanimanje obožavatelja, no jedna činjenica sve je šokirala

Društvene mreže poput Twittera zapalile su se nakon što je otkriven nevjerojatan podatak o dobi likova koji je sve zaprepastio.

Ispostavilo se kako su glavne junakinje 'I tek tako', Carrie, Miranda i Charlotte zapravo starije od omiljenih likova iz serije 'Zlatne djevojke' s nedavno preminulom Betty White u glavnoj ulozi!

Naime, vjeruje se da su simpatične dame u prvoj sezoni 'Zlatnih djevojaka' u dobi od 47 do 55 godina, dok su tri prijateljice u 'I tek tako...' oko 54, 55 godina.

Dakako, Internet je proključao od komentara na račun dobi popularnih TV likova.

  • +28
Premijera serije 'I tek tako...' Izvor: Profimedia / Autor: Marion Curtis/StarPix for HBOmax / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rasprava je započela na društvenim mrežama nakon smrti zvijezde 'Zlatnih djevojaka', Betty White pa su mnogi korisnici otkrili nevjerojatan podatak kako su zapravo Carrie (Sarah Jessica Parker) iz AJLT-a, Miranda (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis), te Dorothy (Beatrice Arthur), Blanche (Rue McClanahan) i Rose (White) bile slične dobi, unatoč velike razlike u njihovom izgledu.

'Dok sam gledala epizodu 1. sezone 'Zlatnih djevojaka', a otkrivene su i Roseine godine: 55. To me zbilja uznemirilo', glasio je jedan komentar na Twitteru.

'Glavni likovi u prvoj sezoni 'Zlatnih djevojaka' mlađi su nego u trenutnom nastavku 'Seksa i grada' (53/54 u 'Zlatnim djevojkama' i 54/55 u 'I tek tako...'). Nevjerojatno koliko je naš pogled na žene u toj dobi danas drugačiji', napisao je drugi tvitteraš ili tviterašica.

U prvoj sezoni 'Zlatnih djevojaka' Dorothy ima 55 godina, dok Blanche ima 53, mada neki tvrde čak 47!

Kako su mnogi komentirali, u to se vrijeme drugačije gledalo na žene zrelije dobi, a neki su tviteraši primijetili i kako je dojmu o starijoj dobi pomogao i njihov 'baka' imidž u seriji.

Inače, 'Zlatne djevojke' prikazivale su se s velikim uspjehom od 1985. do 1992. godine.