teniska Legenda

Goran Ivanišević: 'Nogomet mi je draži od tenisa'

13.09.2017 u 10:16

Bionic
Reading

Naša teniska legenda Goran Ivanišević gostovao je na događanju povodom novog projekta Hrvatskog Telekoma, u specijalnom studiju MAXtv-a na zagrebačkom Cvjetnom trgu, gdje je predstavljen najbogatiji sportski paket dostupan u ponudi Magenta 1. Otkrio nam je koja će biti njegova uloga u ovom projektu, kakav odnos ima sa sinom Emanuelom i zašto više voli nogomet od tenisa

Hrvatski Telekom je u specijalnom studiju MAXtv televizije u utorak navečer predstavio najbogatiji sportski paket s naglaskom na nogomet.

U ulozi voditeljice našla se naša istaknuta sportska novinarka Mila Horvat, a jedan od gostiju bio je i bivši tenisač Goran Ivanišević.

Zašto baš on?

  • +35
Mila Horvat na predstavljanju novog sportskog TV showa i ponude sportskih sadržaja HT-a Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

'Ovo je predstavljanje Lige prvaka, a ja sam prije dva dana snimio reklamu za HT sa svojim sinom Emanuelom. Riječ je o tenisko-nogometnoj reklami, što je jako interesantno i jedva čekam da to izađe. Redatelj Dalibor Matanić je ipak genijalac i bilo nam je super na snimanju. To je moja uloga i sve se vrti oko nogometa', prepričava za tportal naš najtrofejniji tenisač.

Vjerujemo kako će mnogima biti neobično vidjeti ga s nogometnom loptom. 

'Nogomet mi je možda i draži od tenisa, ali mislim da sam izabrao pravi sport za sebe', govori nadalje šarmantni Splićanin te dodaje kako je ponosan na svog nasljednika, 10-godišnjeg Emanuela.

Naime maleni je već krenuo očevim stopama i od njega se iznimno puno očekuje jer ima gene prave teniske legende.

'Moj sin je zapravo prvo krenuo nogometnim stopama, ali draži mu je tenis. U reklami mu je opet draži nogomet. Ali eto, nogomet i tenis idu jedno uz drugo. Puno tenisača voli nogomet više od tenisa, a puno nogometaša igra tenis. To su različiti sportovi, a opet dobri jedan za drugog', govori kroz smijeh 46-godišnjak.

Osim što u poslovnom svijetu radi male zaokrete, Goran se posljednjih mjeseci nalazi pod velikim medijskim pritiskom zbog svog ljubavnog života. 

#nofilter ❤ #justthetwoofus

A post shared by Nives_Canovic (@nivessimpson) on

Otkada se doznalo da ljubi atraktivnu brinetu, voditeljicu Nives Čanović, ne prestaje zanimanje za njihovu romansu. Nakon zajedničkih putovanja u Dohu, Miami, London te navodnih zaruka u Parizu, par je proveo i prvo zajedničko ljetovanje na našoj obali.

A post shared by Nives_Canovic (@nivessimpson) on

Uživali su na Korčuli, a Nives je neke od najsretnijih trenutaka objavila na društvenim mrežama. 

No ovoga puta naš tenisač ipak je ostao suzdržan oko teme ljubavi. 'Ovdje smo radi gledanja nogometa, nemam komentara', zaključio je kratko, ali njegov osmijeh odao je da je zaljubljen i sretan.