NA PUTU ZA SRBIJU

Goran Bogdan se pohvalio fotografijom s RTL-ovom voditeljicom

28.02.2020 u 13:30

Bionic
Reading

Poznati glumac posljednjih dana zahvaljujući svom najnovijem glumačkom ostvarenju u filmu 'Otac' dobiva samo pohvale kritike. U četvrtak navečer imao je još jedno predstavljanje filma Srdana Golubovića, a na njega je stigao s prijateljima Antonijom Blaće i njenim suprugom Hrvojem Brlečićem

'Bračni trio na obiteljskom putovanju na premijeru u Beograd', opisao glumac fotografiju nastalu u automobilu, na kojoj se uz njega nalaze i RTL-ova voditeljica i njezin suprug. Goran Bogdan i dobro raspoloženi supružnici putovali su na još jednu na premijeru, ovogu puta beogradsku.

Sličnu fotografiju objavila je i Antonija na svom profilu nastavljajući zarfkanciju u istom smjeru. 'Muž/evi', napisala je simpatična, uvijek na šalu spremna Šibenčanka.

Da su dobri prijatelji pokazala je i ranije kad je Instagramu objavila screenshot poruke u kojoj ju Bogdan pita: 'Gdje nam je muž?'.

Podsjetimo, Goran Bogdan je prošli vikend u Berlinu na 70. međunarodnom filmskom festivalu promovirao film 'Otac' Srdana Golubovića za kojeg posljdednjih dana sa svih strana pobire samo pozitivne kritike. Zbog te je uloge smršavio skoro dvadeset kilograma za mjesec i pol dana.

'Nisam bio na dijeti već sam jeo zdravo i vježbao svaki dan. Teško da bih to uspio da uz mene nije bio nutricionist Marko Petričević iz Beograda, koji mi je osmislio jelovnik i svakodnevne vježbe. Prvih deset dana bilo je teško, ali onda se čovjek navikne. Danas mi čak malo i fali ta disciplina, a i nije na odmet živjeti zdravo', otkrio je nedavno za Novi list.

Svjetska premijera filma 'Otac' na Berlinalu Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Maja Medić