RETROSPEKTIVA

Golišavom fotkom Monica Bellucci podsjeća kako je izgledala prije 30 godina

21.11.2017 u 11:03

Bionic
Reading

Talijanska filmska glumica i seks simbol Monica Bellucci mami uzdahe i danas, s navršene 53 godine. Tajna njezine ljepote je, kako kaže, u tome što se nikad nije opterećivala izgledom, a kako je izgledala prije 30 godina, podsjetila nas je ovih dana objavivši na društvenim mrežama svoju golišavu fotografiju

Lijepa Monica, potpuno gola i zavaljena u viseću ležaljku, pozirala je fotografu Fabriziju Ferriju krajem 90-ih godina prošlog stoljeća.

Objavom te fotografije na Instagramu, koju je nazvala 'Retrospektiva', Monica je obilježila 30. godišnjicu svoje naslovnice u časopisu Elle Italija.

Atraktivna Monica, koju smatraju jednom od najljepših žena svijeta, dobru formu održava plivanjem i pilatesom, no izgledom se, kaže, ne zamara i nije od onih koji se bude u šest i jure u teretanu.

'Nije bitno koliko imate godina, sve je u glavi. Tijelo stari, ali duh ne. Netko može biti star i s 20', izjavila je jednom.

Teško da bi joj netko mogao proturječiti, kad je u filmu 'Spectre' iz 2015. godine, s navršenom 51 godinom, zaigrala Bondovu djevojku.

Krajem rujna ove godine Bellucci je u sklopu 65. Međunarodnog filmskog festivala u španjolskom San Sebastianu dobila nagradu Donostia za doprinos kinematografiji.

'Često su me tijekom karijere pitali u kolikoj je mjeri moj izgled važan za posao koji radim, a ja im uvijek odgovaram isto: kad je netko lijep može privući pozornost, no ako tu nema još nečega, ostaje na tomu. Napunila sam 53 i još uvijek dobivam uloge, no nadam se da to nije zbog mojeg izgleda', rekla je tom prigodom glumica.

Ovu prestižnu nagradu, koja je prvi put dodijeljena 1986. Gregoryju Pecku, prije nje su dobile velike glumačke zvijezde poput Meryl Streep, Sophije Loren, Jeanne Moreau, Ala Pacina, Johna Travolte i brojnih drugih.

  • +32
Sva lica Monice Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia