HOLIVUDSKA FACA

Godine mu idu u prilog: Šarmantni Brad Pitt i danas lakoćom osvaja ženska srca

29.08.2019 u 16:08

Bionic
Reading

Da s razlogom nosi titulu prave holivudske face na koju padaju žene raznih generacija, Brad Pitt dokazao je svojim prirodnim šarmom prilikom dolaska na ovogodišnji filmski festival u Veneciji

Venecijanski filmski festival otvorio je svojim dolaskom glumac Brad Pitt koji je u ležernom dnevnom izdanju još jednom opravdao titulu pravog zavodnika.

55-godišnji glumac nosio je zemljane tonove, kojih se drži posljednjih nekoliko godina, a koji mu sjajno pristaju. Ležerne hlače i obična majica te šeširić i naočale sjajno mu pristaju, a dojam neformalnosti Pitt je na kraju zaokružio bijelim tenisicama.

Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID

Nakon razvoda od glumice Angeline Jolie, Pitt se malo povukao iz javnosti pa ga rjeđe viđamo na društvenim događanjima.

No, Venecija je u vrijeme filmskog festivala za njega nezaobilazna destinacija. S filmskom ekipom i kolegama sada je posebno orijentiran na svoj posljednji projekt. U Tarantinovu filmu 'Bilo jednom u Hollywoodu' igra glavnu ulogu uz Leonarda DiCaprija.

Brad zrači jer su mu se karte posložile i na privatnom planu. Njegov dugotrajni brakorazvodni postupak, odnosno sudska zavrzlama oko skrbništva nad šestero djece koje dijeli s Angelinom, uskoro se bliže kraju.

Bivši supružnici, prema informacijama stranih medija, konačno su pronašli zajednički jezik i postupno dogovaraju točke skrbništva. Tako je primjerice Brad ovo ljeto po prvi puta dobio djecu na dulji period, nakon što je njihova majka popustila u svom naumu da dobije puno skrbništvo i potpuno oduzme djecu bivšem suprugu.