LIJEPA PJEVAČICA

Godine joj idu u prilog: Vanna izgleda bolje nego ikad

09.05.2022 u 10:46

Bionic
Reading

Protekli vikend u zagrebačkoj je Areni održala koncerte kojima je obilježila 30 godina dugu karijeru, a nije bilo teško primijetiti da Vanna izgleda senzacionalno. Godine joj zaista idu u prilog jer mnogi se ne mogu načuditi njezinoj prirodnoj ljepoti

‘Malo je reći beautiful’, ‘Ne, ovo je nevjerojatno’, ‘Presavršeno’, ‘Prekrasna Vanna’, ‘Naprosto najljepša’, samo su neki od brojnih komentara koji su se pojavili ispod nove fotografije naše popularne glazbenice Ivane Vrdoljak Vanne.

Fotografija je to nastala u make-up studiju Sanje Agić, vizažistice kojoj je Vanna vjerna već dug niz godina, a posebno kada je treba pripremiti za važne prigode.

Takva prigoda bila je protekli vikend, kada je Vanna održala koncerte za pamćenje u zagrebačkoj Areni te rasplesala mnoge obožavatelje svojim hitovima s početka karijere, kao i baladama kojima obara ljestvice slušanosti posljednjih godina.

Zgodna 51-godišnjakinja naprosto je blistala nakon što ju je uredila Sanja Agić, a ovoga puta opredijelila se za nešto jači make-up. Naglasila je njezine prodorno plave oči dok su usne ostale u nijansi nude. Međutim ono što nikome nije promaknulo je zaglađeno, njegovano i lijepo lice naše pjevačice koja s godinama izgleda sve bolje i bolje.

30 godina karijere

Vanna u zagrebačkoj Areni održala svoj prvi koncert, a mamin veliki koncert nije propustila ni lijepa Jana

Pogledaj galeriju