zaljubljena u zagreb

Glumica Kate Beckinsale bila je na dočeku Vatrenih na Trgu, a svoje oduševljenje podijelila je na Instagramu

19.12.2022 u 13:28

Bionic
Reading

Doček Vatrenih poseban je doživljaj za baš svaku osobu koja prisustvuje tom događaju na bilo koji način. Velikoj nogometnoj euforiji svjedočila je i Kate Beckinsale, britanska glumica koja zbog snimanja filma 'Canary Black' već neko vrijeme provodi u Zagrebu, a ovaj poseban doček na nju je imao 'wow' efekt

Britanska glumica Kate Beckinsale već neko vrijeme je u Zagrebu jer sudjeluje u snimanju filma, a u slobodno vrijeme voli upoznavati hrvatsku kulturu. Svoje dojmove o Hrvatskoj rado dijeli na Instagramu upoznajući svoje pratitelje sa zagrebačkom svakodnevicom.

U pravo vrijeme, usred najveće nogometne euforije, glumica je dobila uvid u ljubav Hrvata prema nogometu pa se pridružila skupini navijača podržavajući Vatrene.

Sinoć je imala priliku vidjeti kakav im je doček pripremljen u Hrvatskoj, što ju je oduševilo pa se i ona priključila. Nije izostavila ni navijačke rekvizite pa je oko glave zavezala mašnu s uzorkom crvenih i bijelih kvadratića.

U Ilici je doživjela očaravajuću atmosferu navijača koji pjevaju stihove 'Mojoj majci' uz svjetla i dim baklji te uživala u divnom vatrometu, a da je prava navijačica, dokazala je skandirajući ime našeg kapetana Luke Modrića.

'Pa ovo je bilo nevjerojatno. Ovako Hrvatska pozdravlja svoju nogometnu reprezentaciju koja je stigla kući. Kakav god bio rezultat. A iako je bilo milijun ljudi na ulicama, nitko se nije potukao ili bio sumnjiv. Zagrebe, imaš moje srce. Čestitke na trećem mjestu, Hrvatska', napisala je u opisu na Instagramu, a u komentarima je dobila mnoge zahvale Hrvata na podršci.

  • +2
Kate Beckinsale Izvor: Profimedia / Autor: LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia