slavlje za pamćenje

Baklje, urlici i skandiranje: Sestra Joška Gvardiola pokazala kakav su mu doček priredili susjedi

19.12.2022 u 10:55

Bionic
Reading

Naši Vatreni u nedjelju su se vratili u Hrvatsku te na Trgu bana Josipa Jelačića sa 80 tisuća Hrvata proslavili brončanu medalju. Budući lider hrvatske reprezentacije, a sada i najbolji stoper svijeta, dočekan je u svom kvartu na veličanstven način

Prije nekoliko godina Joško Gvardiol je preko malih ekrana pratio doček u Zagrebu, a sada je i sam bio dio velikog slavlja. Nakon jučerašnjeg dočeka na Trgu nogometaši su otišli do obližnjeg lokala te su slavili sa svojim najmilijima, a nekima su ispred njihovih domova priređeni nezaboravni dočeci.

Kada se Joško Gvardiol pojavio u svom kvartu, upalile su se bengalke, dimne bombe, pucale su petarde na sve strane. Skandirali su mu 'Joško', neki su i zapjevali pjesmu: 'Zove ona mene, Jole, Jole' (njegovog imenjaka, pjevača Joška Čaglja), a sve je to kamerom zabilježila njegova sestra Lorena Gvardiol.

'Hvala vam, susjedi dragi', napisala je ponosna Lorena uz video bakljade na ulici. U Instagram pričama pokazala je fotografiju transparenta na kojem je pisalo: 'Dobro nam došao, dragi Joško', a bio je ukrašen crvenim i bijelim balonima.

  • +68
Dolazak Vatrenih na Trg bana Jelačića Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac