naporan period

Glumica iskreno o vraćanju u formu nakon trećeg poroda: 'Bilo je užasno'

07.09.2017 u 14:03

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Megan Fox, prepoznatljiva po svom seksepilu i besprijekornom izgledu, progovorila je o svom traumatičnom iskustvu skidanja kila nakon što je u kolovozu prošle godine treći put postala majka

Iako smo je ovo proljeće, samo pet mjeseci nakon trećeg poroda, gledali u vrućoj kampanji za donje rublje, kada je predstavljena nova kolekcija brenda Frederick’s of Hollywood, čije je Megan Fox zaštitno lice, lijepa glumica otkrila je svijetu kako taj period za nju nije bio nimalo lak.

  • +11
Megan Fox u kampanji za donje rublje Frederick’s of Hollywood Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovih dana viđena je na modnoj reviji u Meksiku, kada je zablistala u pripijenim crnim kožnim hlačama i trendi sakou iste boje.

Dok je koračala u vrtoglavo visokim potpeticama, novinari su je zaustavili i pohvalili njezinu savršenu figuru, a ona se potom požalila kako je to rezultat mukotrpnog rada.

  • +10
Megan Fox Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Bilo je užasno. Vježbala sam zaista naporno. Ovoga puta to je bio velik izazov za mene. Puno sam šetala i trčala', otvoreno je priznala slavna glumica koja je nekoliko puta proglašena za jednu od najseksi žena svijeta.

Megan je u rujnu 2012. rodila svog prvog sinčića Noaha Shannona, a dvije godine kasnije sa suprugom Brianom Austinom Greenom dočekala i drugog, Bodhija Ransoma.

A post shared by Megan Fox (@the_native_tiger) on

Prve dvije trudnoće i vraćanje u formu nakon njih nisu joj bili ni približno tako teški, no ona posljednja ipak je, priznaje, bila naporna.

I will give you roots and I will give you wings.

A post shared by Megan Fox (@the_native_tiger) on

U kolovozu 2016. treći put postala je majka, i to malenom Journeyju Riveru.

Osim toga, ispričala je da ima problema sa snom jer su njezini dječaci izuzetno nemirni.

When you answer the door for the delivery like... @fredericks_hollywood #momlife

A post shared by Megan Fox (@the_native_tiger) on

'Nisam normalno spavala skoro godinu dana. Nije prošla nijedna noć, a da sam je cijelu prospavala. Još uvijek dojim najmlađeg sinčića i on se budi tijekom cijele noći, a za to vrijeme i ostatak se probudi pa bude vrlo veselo', kaže atraktivna brineta.