THE CROWN - KRUNA

Autori hit serije upozorili gledatelje: Nova sezona donosi mučne scene borbe princeze Diane s bulimijom

05.11.2020 u 06:08

Bionic
Reading

Svega desetak dana dijeli nas od nove sezone serije ‘Kruna’. Četvrta sezona serije koja prikazuje intrigantan život britanske kraljevske obitelji bit će, najavljuju producenti, najiskrenije prikazana do sada. Uključuje to i uznemirujuće prizore problema princeze Diane s poremećajem u prehrani

Premijera četvrte, dugo iščekivane sezone serije ‘Kruna’ očekuje nas, kako je i najavljeno, 15. studenog. Producenti serije već su kroz razne trailere pokazali da će gledatelje za male ekrane prikovati zanimljiva priča o ljubavi princa Charlesa i princeze Diane.

Osim toga, svjedočit ćemo ponovno prizorima bajkovitog vjenčanja koje je obilježilo stoljeće, ali bit će tu i manje lijepih scena. Mnogima koji idealiziraju priču i život princeze Diane sigurno neće biti lako gledati njezine patnje i borbu s bulimijom.

Poremećaj u prehrani koji je neko vrijeme mučio mladu princezu Netflixova drama prikazat će do najdublje srži. Upravo zbog toga unaprijed upozoravaju gledatelje na vrlo brutalne scene koje slijede.

U novoj sezoni uspješne Netflixove serije mladu princezu Dianu, koja tek ulazi u britansku kraljevsku obitelj, a potom se susreće s prvim problemima koje donosi ta titula, igra 24-godišnja glumica Emma Corrin.

Poremećaj u prehrani s kojim se princeza Diana nosila tijekom 80-ih mogao bi teško pasti brojnim gledateljima, a posebno njezinim sinovima, princu Harryju i Williamu, koji nastoje održati živima samo lijepe uspomene na svoju majku.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Podsjetimo, svoje zdravstvene probleme Diana je dugo čuvala za sebe, tek je kasnije otkrila s čime se borila. Bulimija je uzela maha brzo nakon njezina vjenčanja s princem Charlesom, kada je podsvjesno znala da je u njihovu ljubav upletena i Camilla Parker Bowles. Sama princeza najbližim se prijateljima povjerila kada je vidjela da mora nešto poduzeti. Otkrila je da je povraćala četiri puta na dan i to sve što bi pojela, a osim toga otvoreno je priznala da si je pokušala oduzeti život.