stigao je sin

Glumac Ewan McGregor po peti put postao otac, a sretnu vijest otkrila je njegova najstarija kći

28.06.2021 u 13:48

Bionic
Reading

Clara McGregor na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj drži bebu te je napisala 'Dobrodošao na ovaj svijet. Čestitam tati i Mary, ovo je najveći poklon'. Ovog puta 50-godišnji Ewan McGregor dobio je sina s glumicom Mary Elizabeth Winstead

I mlađa sestra Clara McGregor, 19-godišnja Esther također je objavila fotografiju i poručila svima: 'Upoznajte mog malog brata koji izgleda kao gusar'. Dodala je: 'Dobrodošao u obitelj, mali Laurie' te tako otkrila kako je dječak dobio ime.

Inače, slavni glumac ima četvero djece iz braka sa Evom Mavrakis. Osim 25-godišnje Clare i Esther ima 20-godišnju kćer Jamyan i 10-godišnju Anouk. Ewan McGregor i 36-godišnja glumica Mary Elizabeth Winstead upoznali su se krajem 2016. na snimanju treće sezone serije 'Fargo'. On se nakon 22 godine braka razveo od Eve Mavrakis dok se Mary Elizabeth Winstead rastala od svog supruga, redatelja Rileya Stearnsa s kojim je provela sedam bračnih godina.

U razgovoru za Glamour U.K. Winstead je ranije na tu temu izjavila: 'Razvela sam se prije par godina, što je za mene bilo zastrašujuće i ludo, jer sam s istom osobom bila od svoje 18. godine. Za mene je to bila velika prekretnica, biti u redu s promjenom i prihvatiti da je promjena dobra stvar te da je u redu ne znati kamo će me ta promjena odvesti'.

Posljednja uloga u kojoj smo vidjeli McGregora bila je ona u Netflixovoj seriji 'Halston' u kojoj je imao glavnu ulogu kao slavni američki modni dizajner Roy Halston, a radnja se vrti oko toga da je taj kreator umalo izgubio sve zbog ovisnosti o alkoholu i drogama. Podsjetimo, McGregor je svojedobno odlično utjelovio i heroinskog ovisnika u kultnom filmu 'Trainspotting' iz 1996. godine.

  • +13
Serija 'Halston' Izvor: Netflix / Autor: ATSUSHI NISHIJIMA/NETFLIX