UZBUDLJIVA TEMA

Gleda se u jednom dahu: Izvrsna nova britanska policijska serija 'Noćni pozivi' držat će vas prikovane za ekrane

  • Autor: E. K.
  • Zadnja izmjena 25.01.2022 09:24
  • Objavljeno 24.01.2022 u 15:21
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Pickbox

Policajac samotnjak rješava niz kriminalnih slučajeva u noćnoj smjeni dok pokušava osobno i profesionalno zadržati glavu iznad vode - ukratko je sadržaj nove serije 'Noćni pozivi' koja se gleda u jednom dahu

Izvrsna britanska policijska serija 'Noćni pozivi' (The Responder) stiže 25. siječnja na streaming servis Pickbox NOW, koji možete gledati u sklopu MAXtv-a. Zanimljivo je da hrvatski gledatelji mogu uživati u seriji svega nekoliko sati nakon što je BBC predstavi u svojoj online videoteci. U glavnoj ulozi je nagrađivani Martin Freeman (Emmy, BAFTA i SAG Award), a serija ima šest epizoda.

Serija će krajem veljače biti emitirana i na televizijskom kanalu Pickbox TV.

  • +4
  • +1

Serija 'The Responder'

Izvor: Profimedia / Autor: MCPIX / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ako ste mislili da ste već vidjeli sve moguće policijske scenarije, britanska serija 'Noćni pozivi' će vas razuvjeriti. Martin Freeman (The Office, The Hobbit) je policajac Chris koji radi noćne smjene i kojem nije problem poslužiti se cigaretama i hranom pronađenom uz žrtve zločina. 'Ne, to nije satira, serija se temelji na istinitim događajima', izjavio je Tony Schumacher, scenarist koji je 11 godina radio kao policajac i čija su iskustva inspirirala radnju.

'Serija 'Noćni pozivi' svidjela mi se jer govori o svijetu u kojem će vas nešto na prvu nasmijati, a zatim se pretvoriti u nešto sasvim suprotno', izjavio je glavni glumac Martin Freeman.

Chris (Freeman) je jedan od onih policajaca koji uvijek prvi dođe na mjesto zločina. Radi sam, nema partnera i to mu u potpunosti odgovara jer bi inače morao igrati po pravilima.

'To je jedna od stvari koja odgovara stvarnosti', naglasio je scenarist Schumacher, a koji je uvijek radio sam.

Noćni pozivi

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Policajci koji su uvijek prvi na mjestu zločina kad je riječ o ubojstvima često se koriste humorom kako bi se nosili sa surovom stvarnošću. Ipak, Chris je na rubu pucanja te odlazi i psihoterapeutu, kojem već u prvoj epizodi povjerava kako strahuje da će biti nasilan prema široj javnosti ili svojoj obitelji.

Serija želi pokazati sve ekstremnosti policijskog posla - u jednom trenutku pažljivo razgovarate s obitelji koja je izgubila nekoga, u drugom pak obuzdavate nekoga na podu dok mu se derete u lice.

Uspoređujući je s kultnim 'Fargom' i 'Sherlockom', velika su očekivanja od nove policijske serije, stoga uronite u Pickbox onako kako vam najbolje odgovara - bingajte sve odjednom na streaming servisu Pickbox NOW ili krajem veljače pratite nove epizode na Pickbox TV-u!