Stella Kim Janković

Bivša djevojka Dine Jelusića sada ljubi markantnog nogometaša iz Vukovara

23.01.2024 u 19:28

Bionic
Reading

Mentor ovogodišnjeg 'The Voicea' nikad nije javno govorio o svojoj vezi sa Stellom Kim, ali društvene su mreže otkrile da je par prekinuo, a lijepa brineta sad ljubi nogometaša

Dino Jelusić oduvijek je skrivao svoj privatni život, posebice kad je ljubav u pitanju. Iako o ljubavi nikad nije razgovarao, bilo je poznato da je bio u dugogodišnjoj vezi sa Stellom Kim Janković, no kad je i kako ljubav pukla, još se ne zna...

Dino i Stella Kim prohodali su 2014. godine, a svoju su ljubav pokušali držati u što većoj tajnosti.

Međutim, iako se ne zna kad su prekinuli, fotografije sa Stellom već nekoliko godina objavljuje nogometaš NK Vukovara Tomislav Baltić.

Stella Kim i Tomislav ove su godine zajedno proslavili i Božić, a nogometaš ju je upoznao i sa svojom obitelji pa je Stella Kim s ostatkom obitelji Baltić gledala Tomislava na jednoj od njegovih utakmica.

Zgodna brineta iz Virovitice završila je opću gimnaziju, a potom školovanje nastavila na zagrebačkom pravnom fakultetu.

'Idealan dan započinje kada se probudim uz voljenu osobu ili sama. Važno je da sam super raspoložena, naspavana, zadovoljna i smirena. To je dan kada znam da me nakon šalice čaja ne čeka puno posla i učenja, nego vrijeme mogu provesti u prirodi, šetnji ili uz neku večeru i dobar film', ispričala je u davnom intervjuu za Telegram misteriozna pravnica otkrivši da želi biti uspješna pravnica, ali i dobra žena i majka.

  • +10
Polufinale 'The Voice' Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro / HRT

Dino je jedan od mentora u showu 'The Voice', a boje njegovog tima branit će simpatična Ana već ove subote na HRT-u.