MARKO TOLJA

Glazba je u drugom planu: Riječki pjevač pokazao kako provodi nedjelju

10.03.2019 u 21:02

Bionic
Reading

U domu pjevača Marka Tolje i njegove supruge Ane kraj veljače će se od sada posebno obilježavati, budući da je tada njihova mala obitelj postala bogatija za još jednog člana - sina kojem su dali ime Maro. Upravo maleni dječak trenutno je najveća preokupacija ovog Riječanina, koji svaki slobodni trenutak provodi s njim

Neprospavane noći, grčevi, prematanja... sve to pada u drugi plan na sam pogled na malenog nasljednika. Ta situacija posljednjih se desetak dana odigrava u domu Marka Tolje i njegove supruge Ane, koji su krajem veljače dobili svoje prvo dijete - sina kojeg su nazvali Maro.

Riječki pjevač, koji svoj profil na Instagramu ponajviše koristi za promociju svojih glazbenih uradaka, ovoga je puta napravio iznimku. Koliko je ponosan i opčinjen svojim sinom, govore i fotografije koje rado dijeli s obožavateljima.

Iako se malenom Maru na njima ne vidi lice, to doista nije niti potrebno da se vidi nevjerojatna ljubav oca prema sinu. Sve svoje obveze sada je podredio prema vlastitoj obitelji, a koliko uživa što vikend može provesti sa svojim djetetom, vidljivo je i iz posljednje objavljene fotografije, na kojoj se vidi tek ruka Marka Tolje kako drži malena Marova stopala.

Kako je i sam rekao: 'Ne postoji riječ, rečenica, pjesma ili knjiga kojom bi se ovaj osjećaj mogao opisati. Maro.'

  • +5
Marko Tolja i Jazz orkestar HRT-a u Laubi Izvor: Promo fotografije / Autor: Dinko Bažulić