VIKEND ZA PAMĆENJE

Odbrojavanje je počelo: Evo tko će od naših poznatih ovih dana uploviti u bračnu luku

02.06.2018 u 13:12

Bionic
Reading

Lipanj je inače idealan mjesec za vjenčanja, stoga ni ne čudi da su upravo njega odabrali i neki od poznatih Hrvata za svoj dan iz snova. Djevojačku večer u Londonu je s prijateljicama proslavila naša najbolja manekenka Helena Šopar, koja će sudbonosno da izreći svom dugogodišnjem dečku Vjeki Zadri, dok Marko Tolja, koji će se vjenčati s Anom Ivančević, momačku večer slavi u Beogradu

Kada je u veljači na svom Instagram profilu objavila čestitku koju joj je povodom zaruka s dugugodišnjim dečkom, menadžerom Vjekom Zadrom poslao čuveni magazin Tatler, javnost je doznala kako će trenutno naša najuspješnija manekenka i suvlasnica modnog branda Sopar, Helena Šopar uskoro uploviti u bračnu luku.

A čini se da se taj dan i približio. Iako sve organizira u tajnosti, Helena je ipak na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa djevojačke večeri u Londonu, koju je provela sa svoje dvije najbolje prijateljice, s kojima ju prijateljstvo veže već 17 godina.

Helena je povodom djevojačke večeri na glavi imala krunu, na kojoj je pisala: 'Bride To Be', odnosno 'mladenka'.

Helena Šopar sa dečkom Vjekom Zadrom prošetala rivom Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX

Put Beograda krenulo je pak '12 apostola', kako su se na društvenim mrežama nazvali riječki pjevač Marko Tolja i njegovih 11 najbližih prijatelja, među kojima je i voditelj Ivan Vukušić.

Iako o svojoj intimi nerado govori, iz riječkih krugova doznajemo kako je sa svojom dugogodišnjom djevojkom, manekenkom Anom Ivančević, već obavio predbračni tečaj kod svećenika, te će par, ovih dana ozakoniti svoju vezu.

Tolja je već odavno najavio kako će njegovo vjenčanje biti intimno, no zato takva i nije momačka večer. Grupa od 12 muškaraca vlakom se uputila do Beograda, a kratke crtice s putovanja objavljene su i na društvenim mrežama.

  • +5
Marko Tolja i Jazz orkestar HRT-a u Laubi Izvor: Promo fotografije / Autor: Dinko Bažulić